ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε έκδοση 5ετούς ομολόγου έως 130 εκατ. ευρώ προχωρά η Intralot.
H Intralot θα διαθέσει τις ομολογίες μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα και θα τις εισαγάγει προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου της «ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ» σχετικά με την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου
Η Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ» (η «Εταιρεία») σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 16ης Απριλίου 2014 και την υπ’ αριθμ. απόφαση 3/347/12.7.2005 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοινώνει την πρόθεσή της, λαμβανομένων υπόψη και των συνθηκών της αγοράς, να προχωρήσει σε έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους, κατά κεφάλαιο, έως εκατόν τριάντα εκατομμύρια Ευρώ (€130.000.000) και με ελάχιστο ποσό έκδοσης το ποσό των εκατόν είκοσι εκατομμυρίων (€120.000.000), με διάρκεια πέντε (5) έτη, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 59-74 του Ν. 4548/2018 όπως ισχύουν, του άρθρου 14 του Ν. 3156/2003 και λοιπές ισχύουσες διατάξεις (το «Ομολογιακό Δάνειο») και να διαθέσει τις ομολογίες του Ομολογιακού Δανείου (οι «Ομολογίες») μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα (η «Δημόσια Προσφορά») και να τις εισαγάγει προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη σχετικά με την έκδοση του Ομολογιακού Δανείου με επόμενες ανακοινώσεις της.
Διαβάστε επίσης:
Πέτρος Παππάς (Star Bulk): Δώσαμε 1,1 δισ. δολάρια σε μερίσματα από τον Ιούνιο του 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολύτιμα μέταλλα: Ξαφνικό sell-off μετά τα ιστορικά ρεκόρ – Βουτιά κοντά στο -5% για χρυσό και -7% για ασήμι
- Ευάγγελος Μυτιληναίος: Η άνοδος του ευρώ προσθέτει μια νέα πρόκληση για την ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα
- Les Echos: Ενδιαφέρον από Metlen για την Aluminium Dunkerque
- Politico: Κορυφαίος αξιωματούχος της ΕΕ απολύθηκε επειδή έπαιρνε δώρα από το Κατάρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.