ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία Intralot, σχετικά με την πληρωμή των εξαμηνιαίων τόκων των ομολόγων λήξεως 15.9.2021 και 15.9.2024, οι οποίοι είναι πληρωτέοι στις 15.3.2021 ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι θα εκπληρώσει κανονικά τις συμβατικές υποχρεώσεις της.
Συγκεκριμένα, η εταιρία σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 568/11.03.2021 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε συνέχεια της από 2/2/2021 ανακοίνωσης της εταιρείας αναφορικά με την συμφωνία lock-up με τους ομολογιούχους, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρεία βρίσκεται σε συνομιλίες με τους ομολογιούχους και θα προβεί σε έγκαιρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού αναφορικά με τα επόμενα βήματα στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Σχετικά με την πληρωμή των εξαμηνιαίων τόκων των ομολόγων λήξεως 15.9.2021 και 15.9.2024, οι οποίοι είναι πληρωτέοι στις 15.3.2021 η εταιρεία ενημερώνει ότι θα εκπληρώσει κανονικά τις συμβατικές υποχρεώσεις της.
Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 21 του νόμου 3556/2007.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολεμική Αεροπορία: Έφτασαν τα 60 τα αναβαθμισμένα F-16 Viper του στόλου
- Μαζωνάκης: Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για ΙΣΑ και δημόσιους φορείς για τους ελέγχους στο ιατρείο – Κατεπείγουσα έρευνα ζητά ο Εισαγγελέας-mononewsTV
- Τζόρτζια Μελόνι: Κατάργηση των τελών κυκλοφορίας για τα περισσότερα οχήματα ενόψει των εκλογών
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρονται αύριο Γάκα και Θεοδωρόπουλος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.