• Business

    Intralot: H DC Lottery ανανεώνει την 10ετή εμπιστοσύνη της με νέα σύμβαση

    • NewsRoom
    Σωκράτης Κόκκαλης. Επιχειρηματίας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot

    Σωκράτης Κόκκαλης. Επιχειρηματίας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot


    Νέα σύμβαση για τη συνέχεια της σχεδόν 10ετούς συνεργασίας της με το Γραφείο Λοταρίας και Τυχερών Παιχνιδιών της Περιφέρειας της Κολούμπια («DC Lottery»), υπέγραψε η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ, Intralot Inc.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η INTRALOT θα υποστηρίξει την DC Lottery να μεγιστοποιήσει τα έσοδα της Περιφέρειας, εκσυγχρονίζοντας το σύστημα τυχερών παιχνιδιών, αναπτύσσοντας τεχνολογίες επόμενης γενιάς και εγκαινιάζοντας την εποχή των αδειοδοτημένων αθλητικών στοιχημάτων. Η πενταετής σύμβαση ισχύει από την 1η Οκτωβρίου 2019, με δυνατότητα επέκτασης για πέντε επιπλέον έτη.

    Στο πλαίσιο της σύμβασης, η INTRALOT θα συνεχίσει να προμηθεύει τη DC Lottery με το σύστημα διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών και στιγμιαίων λαχείων LOTOS™. Η INTRALOT θα εγκαταστήσει την κορυφαία τεχνολογία της στον κλάδο λιανικής, προσφέροντας τα υπερσύγχρονα τερματικά Photon™, WinStations®, τα νέα τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης MP NG, online τερματικά, νέες περιφερειακές συσκευές και συναφείς υπηρεσίες, για να υποστηρίξει την παραδοσιακή λοταρία, το αθλητικό στοίχημα και τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια Λοταρίας.

    Ξεκινώντας από τις αρχές του 2020, η INTRALOT θα εγκαταστήσει την πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού INTRALOT Orion για κινητά τηλέφωνα και τον κλάδο της λιανικής, για να εξυπηρετήσει το αθλητικό στοίχημα της DC Lottery. Επιπλέον, η INTRALOT θα παρέχει όλες τις υπηρεσίες trading και διαχείρισης κινδύνου για το αθλητικό στοίχημα της Περιφέρειας της Κολούμπια.

    Η κ. Beth Bresnahan, Εκτελεστική Διευθύντρια της DC Lottery, δήλωσε:

    «Η INTRALOT υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης της DC Lottery για τα τελευταία εννιάμισι χρόνια, βοηθώντας στη μεταφορά περισσότερων των 500 εκατομμυρίων δολαρίων προς την Περιφέρεια από το 2010, για τη χρηματοδότηση καίριας σημασίας δημόσιων προγραμμάτων και πρωτοβουλιών. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας με την INTRALOT, για να εισάγουμε συναρπαστικά νέα παιχνίδια και καινοτόμες πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών, ώστε να δημιουργήσουμε πρόσθετα έσοδα για τους σημαντικούς σκοπούς Περιφέρειας».

    Ο προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc., κ. Byron Boothe, πρόσθεσε:

    «Είμαστε συνεργάτες της DC Lottery από το 2010. Η επιλογή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε κορυφαίες τεχνικές λύσεις και λύσεις μάρκετινγκ στη DC Lottery αποτελεί επιβράβευση και κίνητρο, καθώς αναγνωρίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε σημαντική αξία στον πελάτη μας.

    Αναμένουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες της και να προσφέρουμε ακόμα πιο συναρπαστικές νέες επιλογές ψυχαγωγίας, ενώ ταυτόχρονα να αυξήσουμε τα έσοδα, με έναν κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο για την Λοταρία, την Περιφέρεια και τους πολίτες της. Τέλος, χαιρόμαστε για τη συνέχιση της εξαιρετικά επιτυχημένης σχέσης μας με τον συνεργάτη της κοινής μας επιχείρησης, Emmanuel S. Bailey, Διευθύνοντα Σύμβουλο της DC09LLC».

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DC09LLC, Inc., κ. Emmanuel Bailey, δήλωσε:

    «Πιστεύω ότι η απόφαση της DC Lottery, μίας από τις πιο καινοτόμες και διορατικές λοταρίες στις ΗΠΑ, να συνεχίσει τη συνεργασία της με την INTRALOT, για να αξιοποιήσει πρωτόγνωρες νέες ευκαιρίες στην αγορά, είναι ενδεικτική του επιπέδου εμπιστοσύνης της DC Lottery (και άλλων κρατικών λοταρίων) στα καινοτόμα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την απόλυτη δέσμευση της INTRALOT για την ικανοποίηση των πελατών της.

    Είναι τιμή μου να έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον παγκόσμιο ηγέτη στα αδειοδοτημένα αθλητικά στοιχήματα και την κορυφαία δύναμη στην τοπική βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών για τα επόμενα χρόνια».



    ΣΧΟΛΙΑ