• Business

    Intralot: Eπεκτείνεται έως το 2029 το συμβόλαιο με τη Λοταρία της Τζόρζια στις ΗΠΑ

    • NewsRoom
    Intralot

    Χρήστος Δημητριάδης, CEO Intralot


    Επέκταση συμβολαίου έως το 2029 υπέγραψε η θυγατρική εταιρεία της Intralot στις ΗΠΑ, Intralot Inc. με την Georgia Lottery Corporation, τη Λοταρία της Πολιτείας της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, συνεχίζοντας την επιτυχημένη εξαετή συνεργασία της.

    Το έργο αφορά στην παροχή προηγμένων υπηρεσιών για την παρακολούθηση των παιγνιομηχανών COAM (Coin Operated Amusement Machines).

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Χρήστος Δημητριάδης, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Georgia Lottery Corporation για τη μακροχρόνια συνεργασία μας, που έχει σκοπό να συνδράμει στη μεγιστοποίηση της συνεισφοράς σε εκπαιδευτικούς πόρους της Πολιτείας της Τζόρτζια. Είμαστε ενθουσιασμένοι βλέποντας την τεχνολογία και τις υπηρεσίες μας να συμβάλλουν στον μετασχηματισμό του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και να δημιουργούν πολλαπλές ευκαιρίες ανάπτυξης».

    «Είμαστε χαρούμενοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με την Georgia Lottery Corporation για τη διαχείριση του έργου COAM. Η επιτυχημένη πορεία μας μαζί τα τελευταία έξι χρόνια, μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση, καθώς έχουμε προσφέρει σημαντικά στο πρόγραμμα υποτροφιών Hope Scholarship, ενώ αναμένουμε αντίστοιχες ευκαιρίες στο μέλλον. Πιστεύουμε ότι η επέκταση της συνεργασίας μας και η ισχυρή τεχνολογική αναβάθμιση της Λοταρίας θα εξασφαλίσουν ακόμα περισσότερα έσοδα για την κοινωνία της Πολιτείας της Τζόρτζια», δήλωσε ο κ. Byron Boothe, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc.

    Οι ομάδες της INTRALOT και της Georgia Lottery Corporation, μέσα από τη στενή συνεργασία τους τα τελευταία έξι χρόνια, δημιούργησαν μια αποτελεσματική διαχείριση παρακολούθησης των παιγνιομηχανών COAM.

    Με το νέο συμβόλαιο, η INTRALOT θα ενδυναμώσει με την προηγμένη τεχνολογία της την Georgia Lottery Corporation, υποστηρίζοντας τις επιχειρησιακές ανάγκες της.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ