ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της Intrakat.
Με βάση πηγές της εταιρείας, πλέον δεν υπάρχουν αδιάθετες μετοχές, καθώς η αύξηση υπερκαλύφθηκε από όσους είχαν δικαίωμα προτίμησης και προεγγραφής. Μάλιστα οι συγκεκριμένοι προσέφεραν ένα ποσό που αγγίζει τα 117 εκατομμυρίων ευρώ, με τον αρχικό στόχο να έχει τοποθετηθεί στα 100 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως εκδόθηκαν 85.470.086 νέες μετοχές -με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων- ονομαστικής αξίας 0,30 ΕΥΡΩ εκάστη και με τιμή διάθεσης 1,17 Ευρώ για κάθε νέα μετοχή.
Αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την κατανομή των Νέων Μετοχών θα ανακοινωθούν στις 30 Ιανουαρίου 2023, οπότε και θα πιστοποιηθεί η καταβολή του ποσού της ΑΜΚ από το ΔΣ της INTRAKAT.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιωάννης Μπούγας: «Υπήρξε κενό ασφαλείας στο Εφετείο – Θα γίνουν διορθώσεις»
- Αμπελόκηποι: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 72χρονη που κακομεταχειρίζονταν ηλικιωμένες σε παράνομο γηροκομείο
- Τραμπ: Απέρριψε ιρανική πρόταση λίγο πριν από τις συνομιλίες για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, σύμφωνα με αξιωματούχο
- Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους αγρότες στα Μάλγαρα – Κατέβηκαν με 35 τρακτέρ, ανησυχία για κάθοδο στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.