ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Όμιλος Intracom ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για ενδεχόμενη συναλλαγή που αφορά στην Intrasoft International.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η INTRACOM HOLDINGS (ATHEX: INTKA) επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε διερευνητικές συζητήσεις με την εταιρεία Netcompany (NETC) για ενδεχόμενη συναλλαγή που αφορά την INTRASOFT INTERNATIONAL.
Δεν υπάρχει βεβαιότητα για την έκβαση των συζητήσεων.
Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε μελλοντική εξέλιξη.
Διαβάστε επίσης:
Όμιλος Intracom: Σταθερές οι πωλήσεις στο α’ εξάμηνο – Στο 1,8 δισ. το ανεκτέλεστο υπόλοιπο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λουξεμβούργο: Οι αρχές ερευνούν την προέλευση του drone που οδήγησε στο κλείσιμο του κεντρικού αεροδρομίου
- Η ΕΕ πιέζει τους εταίρους για επιπλέον χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Σαουδική Αραβία: Από φωτιά σε δεξαμενή καυσίμων της Aramco οι καπνοί κοντά στο αεροδρόμιο του Ριάντ
- Γαλλία: Το σχέδιο του προϋπολογισμού του 2027 θα συμμορφώνεται με τις συστάσεις της ΕΕ για τις δαπάνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.