• Business

    Intracom: Σε συζητήσεις για την πώληση της Intracom Defense – Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία

    O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Σωκράτης Π. Κόκκαλης

    O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Σωκράτης Π. Κόκκαλης


    Σε συζητήσεις για την πώληση της Intracom Defense εξακολουθεί να βρίσκεται η Intracom Holdings, η οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί οριστικής συμφωνίας για την αμυντική εταιρεία.

    Διευκρινίζει δε, ότι όταν υπάρξει κάποιο ανακοινώσιμο γεγονός θα σπεύσει να ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Intracom

    Η INTRACOM HOLDING, με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας radar «έκλεισε η πώληση της INTRACOM DEFENSE» και σε συνέχεια των σχετικών Ανακοινώσεών της στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 20ης Δεκεμβρίου 2022, επαναλαμβάνει ότι η Εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση της IDE, μιας σύγχρονης και πρωτοπόρας αμυντικής βιομηχανίας. Ωστόσο αυτή τη στιγμή, οι συζητήσεις αυτές δεν έχουν καταλήξει σε ανακοινώσιμο αποτέλεσμα.

    Προς τούτο η Εταιρεία, προς προστασία του επενδυτικού κοινού, αλλά σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σ΄αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της , προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.

    Διαβάστε επίσης

    Intracom Holdings: Ιδρύει την Intracom Aviation



    ΣΧΟΛΙΑ