• Business

    Intracom: Δεσμευτική συμφωνία για την πώληση της «K-WIND Κιθαιρώνας» στην Cubico Sustainable Investments

    • NewsRoom
    Intracom

    Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Intracom κ. Δ. Κλώνης


    Στην υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας για την πώληση και μεταβίβαση της θυγατρικής της «K-WIND Κιθαιρώνας» στην εταιρεία «Cubico Sustainable Investments Limited», μία εκ των μεγαλυτέρων επιχειρήσεων επενδύσεων στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, υπέγραψε στις 8 Ιανουαρίου η Intracom Holdings.

    Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό όρους και αιρέσεις, προβλέπεται δε να λάβει χώρα έως τις 30.04.2020.

    Ως βασικό τίμημα της συναλλαγής ορίστηκε το ποσό των € 17.983.000, καταβλητέο τμηματικώς ως ακολούθως: ποσό € 15.968.000 κατά την ολοκλήρωσή της, ως ανωτέρω, και ποσό € 2.015.000 εντός τριετίας από την εν λόγω ολοκλήρωση. Επίσης, προβλέπεται πρόσθετο τίμημα ποσού € 1.000.000 καταβλητέο σε περίπτωση ολοκλήρωσης εντός της επόμενης τριετίας με βάση τις οικείες εγκρίσεις του έργου της επέκτασης ισχύος κατά 12 MW του εν λειτουργία αιολικού σταθμού της K-WIND παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 21 MW στη θέση “Στέρνιζα” της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών του Δήμου Θηβαίων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

    Η επιβεβαίωση των παραπάνω ποσών θα λάβει χώρα βάσει όρων και αιρέσεων που περιλαμβάνονται στην εν λόγω δεσμευτική συμφωνία.



    ΣΧΟΛΙΑ