ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πωλήθηκε μετά από πολύμηνη διαπραγμάτευση το 90,91% της Intracom Defense στους Ισραηλινούς της Israel Aerospace Industries.
Το deal έκλεισε στα 60 εκατ. ευρώ και αφορά στο 90,1% της εταιρείας.
Η ανακοίνωση της Intracom
Η INTRACOM HOLDINGS (ATHEX: INTKA) ανακοινώνει ότι, η INTRACOM TECHNOLOGIES S.a.r.l, θυγατρική του Ομίλου INTRACOM HOLDINGS, υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την ISRAEL AEROSPACE INDUSTRIES Ltd (IAI) για την πώληση και μεταβίβαση ποσοστού 90,91%, ήτοι 23.103.305 Ονομαστικών μετοχών της INTRACOM DEFENSE (IDE), ελληνικής εταιρείας με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Σημειώνεται ότι το υπόλοιπο ποσοστό 9,09% μετοχών της IDE ανήκει σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη της IDE.
Η αξία της συναλλαγής ανέρχεται σε € 60 εκατ. περίπου και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του β΄τριμήνου του 2023, εφόσον έχουν πληρωθεί οι προβλεπόμενοι όροι και αιρέσεις και έχουν χορηγηθεί οι απαραίτητες εγκρίσεις.
Διαβάστε επίσης
Intracom: Σε συζητήσεις για την πώληση της Intracom Defense – Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Uber και Rivian ενώνουν δυνάμεις για 50.000 ρομποταξί έως το 2031
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα στο 2% τα επιτόκια παρά τις πληθωριστικές πιέσεις λόγω Μέσης Ανατολής
- Μπέσεντ: Οι ΗΠΑ εξετάζουν άρση κυρώσεων σε ιρανικό πετρέλαιο σε δεξαμενόπλοια
- «Όχι» της Genco και στη δεύτερη πρόταση εξαγοράς από τη Diana Shipping της Σεμίραμις Παληού – Ανεπαρκές το τίμημα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.