ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Intracom Defense Electronics (IDE) επεκτείνει τη συνεργασία της με τη γερμανική εταιρεία Diehl Defence, υπογράφοντας σύμβαση-πλαίσιο 5ετούς διάρκειας και ύψους 10 εκατ. ευρώ. Η σύμβαση αφορά τη σειριακή παραγωγή κρίσιμων ηλεκτρονικών πυραυλικών τμημάτων που αναπτύχθηκαν από την IDE και δοκιμάστηκαν με επιτυχία κατά την διάρκεια εκτενών δοκιμών στη φάση πιστοποίησης του επίγειου Συστήματος Αεράμυνας IRIS-T SLM (Surface Launched Medium range).
Οπως αναφέρει η εταιρεία, «η IDE επιλέχθηκε από την Diehl Defence, μία από τις κορυφαίες αμυντικές εταιρείες παγκοσμίως, μετά από διεθνή διαγωνισμό για την πιο κατάλληλη διαθέσιμη τεχνολογία. Η επιλογή αυτή καθιερώνει την IDE ως αξιόπιστο συνεργάτη της Diehl Defence και επιβεβαιώνει την εξαιρετική συνεργασία των δύο εταιρειών τα τελευταία είκοσι χρόνια».
Ο κ. Γιώργος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, δήλωσε: «Η νέα αυτή επιτυχία επιβεβαιώνει όχι μόνο την ανταγωνιστικότητα της IDE, αλλά και το προηγμένο τεχνολογικό επίπεδο της εταιρείας μας σε τεχνολογίες αιχμής, που αναγνωρίζονται στην πράξη από τους διεθνείς πελάτες μας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.