• Business

    Intercontinental International: Προχωρά σε έκδοση ομολογιακού δανείου έως 45 εκ. ευρώ

    • NewsRoom
    Αριστείδης Χαλικιάς – Πρόεδρος Intercontinental International ΑΕΕΑΠ

    Αριστείδης Χαλικιάς – Πρόεδρος Intercontinental International ΑΕΕΑΠ


    Το πράσινο φως για την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείωεν μέχρι του ποσού των 45 εκ. ευρώ έδωσε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intercontinental International.

    Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, την Τρίτη 17/12/2019 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, όπου παρέστησαν, αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου, μέτοχοι εκπροσωπούντες 9.362.524 κοινές ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου επί συνόλου 10.500.000 μετοχών, ήτοι ποσοστό 89.40% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και ποσοστό 89.40% επί των δικαιωμάτων ψήφου, μη υπολογιζομένων των 26.714 ιδίων μετοχών που κατέχει η Εταιρεία.

    Κατά τη συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, συζητήθηκε και ελήφθη απόφαση επί του μοναδικού θέματος Ημερησίας Διατάξεως και ειδικότερα:

    Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων μέχρι του ποσού των €45.000.000,00 και την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για εξειδίκευση σχετικών όρων και υπογραφή σχετικών συμβάσεων.



    ΣΧΟΛΙΑ