• Business

    Inform Λύκος: Εξαγορά στη Ρουμανία με τίμημα 2,5 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom
    Inform Λύκος

    Inform Λύκος


    Η INFORM Ρουμανίας (θυγατρική της INFORM Ελλάδος) ανακοινώνει την επιτυχή σύναψη Συμφωνίας Μεταβίβασης Επιχειρηματικής δραστηριότητας (Business Transfer Agreement – BTA) με την STAR STORAGE. Η μεταβίβαση είναι σε ισχύ από την 1η Απριλίου 2019.

    Η επιχειρηματική δραστηριότητα της SΤAR STORAGE, που μεταβιβάζεται, αφορά τη ψηφιακή εκτύπωση και τη διανομή λογαριασμών για Τράπεζες, Ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες Τηλεπικοινωνιών κλπ. Η συναλλαγή περιλαμβάνει τη μεταβίβαση συμβάσεων πελατών, τεχνογνωσίας, εργαζομένων και εξοπλισμού που εξυπηρετεί αυτή την εν λόγω δραστηριότητα.

    Το τίμημα της εξαγοράς για τη μεταβίβαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας ανέρχεται σε 2,5 εκατ. ευρώ. Η δραστηριότητα αυτή αναμένεται να συνεισφέρει στον Όμιλο κύκλο εργασιών της τάξης περίπου των 4 εκατ. ευρώ σε ετησιοποιημένη βάση.

    Ο κ. Μανώλης Κόντος, Γενικός Διευθυντής της INFORM Ρουμανίας, δήλωσε «είμαστε ευχαριστημένοι που ολοκληρώσαμε αυτή τη συμφωνία μεταβίβασης, καθώς θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε μια νέα πελατειακή βάση, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες, επιπλέον αυτών που μέχρι σήμερα παρέχονταν από τη STAR STORAGE. Προσβλέπουμε στην ενσωμάτωση αυτής της νέας πελατειακής βάσης στην INFORM και στην περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μας ως αξιόπιστος συνεργάτης των νέων πελατών μας, από σήμερα και στο εξής».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Cosco για απόφαση ΚΑΣ: «Λάθος από την πρώτη στιγμή η παραπομπήτου master plan»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Attica Συμμετοχών: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. ο Ηρακλής Σιμιτσιδέλλης



    ΣΧΟΛΙΑ