ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εντυπωσιακή άνοδο προβλέπει η IBG για τα καθαρά κέρδη των ΕΛΠΕ στο εννεάμηνο. Συγκεκριμένα προβλέπεται άνοδος 26,5% που αντιστοιχεί σε 343,5 εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα, η τιμή-στόχος των 8,40 ευρώ και η σύσταση accumulate διατηρούνται σταθερά.
Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, τα καθαρά κέρδη του ομίλου, εξαιρουμένων των κερδών από αποθέματα και των έκτακτων αποτελεσμάτων θα υποχωρήσουν κατά 30% και θα ανέλθουν στα 219 εκατ. ευρώ.
Τα EBITDA των ΕΛΠE προβλέπεται να ανέλθουν στα 721 εκατ., αυξημένα κατά 19%.
Η εισηγμένη ανακοινώνει αποτελέσματα στις 8 Νοεμβρίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκληρά μέτρα σε όσους δανείζονται από τον ESM ζητούν 10 υπουργοί Οικονομικών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Α. Παντελιάδης (My Market): Θα κερδίσει 6 εκατ. ευρώ από εξοικονόμηση ενέργειας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χ. Οικονόμου: Αιφνιδιάζει την αγορά LNG η TMS Cardiff
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άλλαξε χέρια το κρουαζιερόπλοιο Exploris One σε πλειστηριασμό στην τιμή των 4,5 εκατ. ευρώ
- Νταίζη Νίκα: Τι ετοιμάζει το καλοκαίρι στην Αθήνα – mononewsTV
- ΠΑΟΚ: Στην Ελλάδα ο τρίτος τραυματίας από το δυστύχημα στην Τιμισοάρα – Σταθερή η κατάστασή του
- Πληρωμές άνω των 74 εκατ. ευρώ από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 6 Φεβρουαρίου – Αναλυτικά οι πιστώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.