ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA) ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ένα «ταξιδιωτικό πάσο» (travel pass) για την COVID-19 στα τέλη Μαρτίου, θέτοντας σε εφαρμογή ένα ψηφιακό σύστημα για τα αποτελέσματα των τεστ και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, που θα βοηθήσει να διευκολυνθούν τα διεθνή ταξίδια.
Η IATA υπογράμμισε σήμερα ότι είναι σημαντικό οι κυβερνήσεις να αρχίσουν να χορηγούν στους πολίτες τους ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να ενσωματωθούν στο ταξιδιωτικό της πάσο.
Διαβάστε επίσης:
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Αισιοδοξία για εμβολιασμό του 70% των ευρωπαίων έως το τέλος κακοκαιριού
IATA: Καλεί την Κομισιόν να υιοθετήσει την πρόταση Μητσοτάκη για το πιστοποιητικό εμβολιασμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άκης Σκέρτσος: «Στήριξη της κοινωνίας χωρίς νέα χρεοκοπία – Τι είπε για ακρίβεια, ενέργεια και εκλογές»
- Κυριάκος Πιερρακάκης: «Η ενεργειακή κρίση απαιτεί στήριξη των πολιτών και επενδύσεις για μόνιμη μείωση του κόστους»
- Ρωσία: Εκατοντάδες drones έπληξαν τη Μόσχα – Δύο νεκροί και ζημιές σε διυλιστήριο
- Αθήνα: Νέο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη μικροεγκληματικότητα – Στο στόχαστρο «αλυσιδάκηδες» κλοπές και ναρκωτικά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.