• Business

    Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών του διαγωνισμού της EY Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2019


    Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νικητών των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης του διαγωνισμού της ΕΥ, Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2019, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

    Οι υποψήφιοι επιχειρηματίες, που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους, τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης, τις ηγετικές ικανότητές τους, την αναπτυξιακή δυναμική τους, το καινοτόμο πνεύμα και την κοινωνική ευαισθησία τους, επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή Κριτική Επιτροπή, υπό την προεδρία του Δημήτρη Παπαλεξόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΕ Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ.

    Oι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες του διαγωνισμού Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2019, είναι:

    – Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας: Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, PEOPLECERT GROUP
    – Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας: Ιουλία Χαϊδά, Αντιπρόεδρος, ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ
    – Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας: Δημήτριος Σαράντης, Πρόεδρος, Μιχάλης Σαράντης, Διευθύνων Σύμβουλος, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ
    – Καινοτόμος Επιχειρηματίας: Σπύρος Μαγιάτης, Συνιδρυτής και Chief Technology Officer, Νίκος Μωραϊτάκης, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, WORKABLE SOFTWARE.

    Οι επιχειρηματίες που διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες, θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Έλληνα Επιχειρηματία της Χρονιάς 2019, στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. O νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό EY World Entrepreneur Of The Year.
    Ακυρώνεται η Τελετή Απονομής

    Η EY Ελλάδος, έχοντας παρακολουθήσει στενά τη ραγδαία εξάπλωση του νέου κορωναϊού (COVID-19) παγκοσμίως και λαμβάνοντας υπόψιν τις εξελίξεις και στη χώρα μας, αποφάσισε, με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των καλεσμένων, των εργαζομένων της, καθώς και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, την ακύρωση της τελετής απονομής του διαγωνισμού, Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2019.

    Η EY θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ανάδειξη του Έλληνα Επιχειρηματία της Χρονιάς 2019, τις προσεχείς ημέρες.

    Ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Για έβδομη χρονιά, η ΕΥ Ελλάδος διοργάνωσε τον διαγωνισμό του Έλληνα Επιχειρηματία της Χρονιάς, στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική επιχειρηματικότητα. Οι επιχειρηματίες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν φέτος, είναι εκείνοι, που, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες της περασμένης δεκαετίας, δε διανοήθηκαν ποτέ να σταματήσουν να προχωρούν μπροστά. Εκείνοι που με αστείρευτο δημιουργικό πάθος και όρεξη για εξέλιξη, μετουσίωσαν το όραμά τους σε επιτυχημένες επιχειρήσεις, με οδηγούς την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Κυρίως, είναι άνθρωποι που λειτουργούν με κανόνες υγιούς επιχειρηματικότητας, παράγοντας καθημερινά προστιθέμενη αξία για την οικονομία και την κοινωνία. Θα ήθελα, εκ μέρους της EY, να ευχαριστήσω τα ανεξάρτητα μέλη της κριτικής μας επιτροπής, καθώς και να συγχαρώ όλους τους νικητές και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους, συμβάλλοντας στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας».



    ΣΧΟΛΙΑ