• Business

    Η ISOMAT συμμετέχει και φέτος στην BUDMA 2024

    • NewsRoom
    Εγκαταστάσεις ISOMAT Άγιος Αθανάσιος

    Εγκαταστάσεις ISOMAT Άγιος Αθανάσιος


    Η ISOMAT πρόκειται να δώσει το παρών για άλλη μια χρονιά στη διεθνή έκθεση κατασκευών και αρχιτεκτονικής BUDMA, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου στο Πόζναν της Πολωνίας.

    Μετά την περσινή της διάκριση στη συγκεκριμένη έκθεση με το βραβείο της Χρυσής Δάφνης «Gold Consumer Laurel 2023» στην κατηγορία «Ποιότητα και Καινοτομία», η ISOMAT συμμετέχει ακόμα πιο δυναμικά στον καθιερωμένο πλέον θεσμό των επαγγελματιών του κλάδου της στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

    Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών της ISOMAT ανυπομονεί να υποδεχτεί όλους τους επισκέπτες της έκθεσης με ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο Hall 3, Stand 10 του MTP Poznań EXPO. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά την ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων προϊοντικών λύσεων που έχει αναπτύξει η εταιρεία για τις ανάγκες των σύγχρονων κατασκευών.

    Εγκαταστάσεις ISOMAT Ασπρόπυργος
    Εγκαταστάσεις ISOMAT Ασπρόπυργος

    Συγκεκριμένα, πρόκειται να παρουσιαστούν τα πολυουρεθανικά συστήματα στεγανοποίησης & επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα προηγμένα, ταχείας ωρίμανσης συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από πολυουρία τόσο θερμού ψεκασμού όσο και ψυχρής εφαρμογής (πολυασπαρτικά), τα στεγανωτικά κονιάματα κρυσταλλικής δράσης για υπόγεια και δεξαμενές, καθώς και οι εποξειδικές επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και επεξεργασίας τροφίμων.

    Ακόμα, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν και οι διακοσμητικές αρχιτεκτονικές λύσεις που έχει αναπτύξει η ISOMAT, όπως η σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών ακρυλικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, και τα ολοκληρωμένα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων, όπως το vintage αισθητικής δάπεδο Terrazzo, με όψη σύγχρονου μωσαϊκού, το δάπεδο με έγχρωμες φυσικές ψηφίδες Stone Carpet, που εναρμονίζεται άρτια με το φυσικό περιβάλλον και το εντυπωσιακό δάπεδο με νιφάδες Flake Flooring, σε ποικίλους χρωματικούς συνδυασμούς.

    Τέλος, τα συστήματα για πισίνες με όψη παραλίας, όπως το Pool Flake Coating, που εξασφαλίζει ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα πολυτελούς αισθητικής, αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και σε αυτή τη διοργάνωση.

    Η διοργάνωση της BUDMA έχει καταφέρει να καθιερώσει μία ετήσια συνάντηση κορυφαίων επαγγελματιών από τους χώρους των κατασκευών, της αρχιτεκτονικής και της τεχνολογίας, σε ένα τετραήμερο πλούσιο σε καινοτομίες, συζητήσεις και εκπαιδευτικά events, προσελκύοντας κάθε χρόνο περισσότερες από 1.000 καταξιωμένες επιχειρήσεις και ολοένα και περισσότερους επισκέπτες.

    Ωράριο Λειτουργίας

    30 Ιανουαρίου με 1 Φεβρουαρίου 10:00 – 17:00

    2 Φεβρουαρίου 10:00 – 16:00

    MTP Poznań EXPO

    Διαβάστε επίσης:

    NielsenIQ: Αύξηση 8,9% του τζίρου του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων το 2023

    Βασιλική Κορδερά: Τα χρόνια στη Γερμανία, η πρώτη κλινική στην Ελλάδα, οι δυσκολίες και η εξέλιξη

    Πράσινα λεωφορεία: Τον Μάρτιο ο νέος διαγωνισμός για 750 ηλεκτρικά λεωφορεία



    ΣΧΟΛΙΑ