ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε σήμερα το νέο πολυσημειακό (PtMP) μικροκυματικό ράδιο, WiBAS™ micro–BS, για εταιρική και οικιακή συνδεσιμότητα. Η εταιρεία θα παρουσιάσει το καινοτόμο σύστημα στο περίπτερο της 7B50, στην Αίθουσα 7, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητών Τηλεπικοινωνιών MWC Barcelona, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-28 Φεβρουαρίου 2019.
Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας και ευρυζωνικών υπηρεσιών (ISP) μπορούν πλέον να επωφεληθούν από το νέο WiBAS™ micro-BS, έναν μικροκυματικό σταθμό βάσης (BS), ο οποίος λειτουργεί στη συχνότητα των 28 GHz.
Παράλληλα, αυτό το ραδιοσύστημα παρέχει υπερσύγχρονη IP συνδεσιμότητα για δίκτυα σταθερής ασύρματης πρόσβασης (FWA) και ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες των παρόχων για εγκαταστάσεις «μηδενικού αποτυπώματος» σε δυσπρόσιτες τοποθεσίες για εξυπηρέτηση οικιακών και εταιρικών συνδρομητών.
Σε συνδυασμό με μια κεραία συμπαγούς σχεδίασης και πλήρους κάλυψης (360°), μπορεί να εγκατασταθεί στο κέντρο ενός χωριού για να εξυπηρετήσει κάθε απαιτητικό συνδρομητή μέσα στην περιοχή. Λόγω του μικρού μεγέθους του, το WiBAS™ micro-BS δεν απαιτεί σημαντικές τηλεπικοινωνιακές υποδομές για την εγκατάσταση και λειτουργεία του.
Επιπλέον, συνδυάζει εξελιγμένες δυνατότητες QoS με μια ισχυρή και υψηλής απόδοσης λειτουργία, ενώ είναι πλήρως συμβατό με όλους τους διαθέσιμους τερματικούς σταθμούς WiBAS™. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ραδιοσύστημα WiBAS™ micro-BS είναι κατασκευασμένο με βάση την πιο προηγμένη τεχνολογία στον κλάδο.
Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: «Πιστοί στους στόχους μας να εκπληρώσουμε οποιαδήποτε απαίτηση για ευρυζωνική σταθερή ασύρματη πρόσβαση (FWA) υψηλής ποιότητας σε ήμι-αστικές και αγροτικές κατοικημένες περιοχές, επεκτείναμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο μικροκυματικών λύσεών μας με ένα πολυσημειακό (PtMP) ράδιο νέας γενιάς, το οποίο προσφέρει την υψηλότερη χωρητικότητα, ευκολία, απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας στην αγορά μέσα από ένα συμπαγή κεντρικό σταθμό βάσης (BS), ενώ προσαρμόζεται διακριτικά με το τριγύρω περιβάλλον.
Η λύση αυτή επιβεβαιώνει την καινοτομία και την ηγετική θέση της εταιρείας στα πολυσημειακά (PtMP) συστήματα, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να προσφέρουν στους συνδρομητές τους υψηλού επίπεδου υπηρεσίες συνδεσιμότητας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Intracom Telecom: Συνεργασία για την αναβάθμιση της αστυνομίας της Βαρσοβίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mega deal για την Intracom: Υπέγραψε σύμβαση με την Boeing
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 20 Μαρτίου
- Χατζηδάκης: 1 δισ. ευρώ πληρωμές στους αγρότες μέχρι το τέλος Ιουνίου – Το σχέδιο δράσης για τη Θεσσαλία
- Μητσοτάκης: Στις τρεις πρώτες προτεραιότητες για την τρίτη 4ετία της ΝΔ η ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα – Σύντομα τα μέτρα για τη στήριξη της βιομηχανίας
- Κώτσηρας: Η Ελλάδα από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που λαμβάνει μέτρα κατά της αισχροκέρδειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.