ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Πολεμικής Αεροπορίας και της κατασκευάστριας εταιρείας “Dassault Aviation” για την υπογραφή σύμβασης τετραετούς διάρκειας για την παροχή υπηρεσιών για την “Εν Συνεχεία Υποστήριξη (ΕΣΥ) του αεροσκάφους (Α/Φ) Falcon 7X S/N 273 της Πολεμικής Αεροπορίας, συνολικού προϋπολογιστικού ποσού 13.352.853,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων 6,2476% και απαλλασσόμενου ΦΠΑ.
Σήμερα αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση με την οποία εγκρίθηκαν τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης και εξουσιοδοτήθηκε ο διοικητής της ΔΑΥ για την υπογραφή της σύμβασης με τον οικονομικό φορέα “Dassault Aviation”, κατόπιν της θετικής έκβασης του προβλεπόμενου κατά το νόμο προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στη δικαστική μάχη εναντίον της Booking 1.000 Έλληνες ξενοδόχοι
- Ρούλα Τσοχαντάρη, η πιο καλή γκαρσόνα… της Βουλής: Από τα χέρια της έχουν πιεί καφέ Πρόεδροι της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές
- Ελληνικές τράπεζες: Όλα όσα έγιναν στο συνέδριο της JPMorgan στο Λονδίνο – Τα πλάνα που παρουσίασαν οι CFOs
- Παπασταύρου στο mononews: Οι ενεργειακές συμφωνίες έχουν εθνικό πρόσημο, δεν χρειάζεται η μικρότητα της αντιπολίτευσης