• Business

    Η Coca-Cola Τρία Έψιλον στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης

    Στιγμιότυπο από το Youth Empowered που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι


    Περισσότερα από 30 στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όσοι επισκεφτούν το διαδραστικό περίπτερο της εταιρείας στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης στις 15-16 Μαρτίου.

    Προσομοιώσεις συνεντεύξεων εργασίας, δωρεάν επαγγελματική προσωπική φωτογραφία, master classes από μέντορες του Προγράμματος Youth Empowered, πληροφορίες για τον επόμενο κύκλο του Rise Management Trainee, αλλά και τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει η εταιρεία με τη μεγαλύτερη δύναμη πωλήσεων του κλάδου, είναι μερικά από όσα θα βρει ο επισκέπτης στο περίπτερο της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

    Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι 18-30 ετών, θα μπορούν να παρακολουθήσουν Youth Empowered master classes από υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της αγοράς, για να εξελίξουν της προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες.

    Οι θεματικές των παρουσιάσεων περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων: Project Management, επαγγελματικό προσανατολισμό και ανάπτυξη ταλέντου, πώς να κάνεις το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει, πώς να προετοιμαστείς σωστά για μία συνέντευξη αλλά και πώς να χρησιμοποιείς έξυπνα και αποτελεσματικά το LinkedIn για να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό προφίλ για μελλοντικούς εργοδότες. Η συμμετοχή στα Youth Empowered master classes είναι δωρεάν με σειρά προτεραιότητας χωρίς κράτηση θέσεων και κάθε master class έχει σχεδιαστεί για 50 συμμετέχοντες.

    Το Youth Empowered αποτελεί το πιο ευρύ, ανοιχτό και δωρεάν πρόγραμμα του ιδιωτικού τομέα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας στην Ελλάδα, έχοντας προσφέρει δεξιότητες, καθοδήγηση και επαγγελματική δικτύωση σε περισσότερους από 6.000 νέους σε όλη την χώρα.

    Δείτε το πρόγραμμα και κάντε την εγγραφή σας στις Ημέρες Καριέρας εδώ

    Στο περίπτερο της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα βρίσκονται και οι Rise Management Trainees της εταιρείας για να μιλήσουν στους νέους ενδιαφερόμενους για την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Οι Management Trainees, θα μοιραστούν πληροφορίες για τη δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος Rise, που εδώ και 28 χρόνια δημιουργεί ευκαιρίες καριέρας και προσωπικής εξέλιξης, την εμπειρία τους από τα projects που αναλαμβάνουν, τη συνεργασία με πολλά διαφορετικά τμήματα, αλλά και τις προοπτικές εξέλιξης τόσο εντός της εταιρείας όσο και στο εξωτερικό, σε χώρες δραστηριοποίησης του Ομίλου Coca-Cola HBC.

    Οι Ημέρες Καριέρας πραγματοποιούνται στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, στην Αποθήκη 8.

    Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία μη-αλκοολούχων ποτών, η 7η μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας και μία από τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, με 50 χρόνια δραστηριότητας στη χώρα.

    Η εταιρεία μας απασχολεί 1.500 εργαζόμενους, με ταλέντο και δεξιότητες, που καθημερινά θέλουν να γίνονται καλύτεροι και παράλληλα, να πετύχουν μία θετική διαφορά στην κοινωνία με τη δραστηριότητά τους. Οι άνθρωποί μας, μας έχουν κατατάξει ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους εργοδότες στη χώρα (Best Work places 2018). Παράλληλα, είμαστε και εργοδότης επιλογής για τη νέα γενιά (έρευνα GENY, kariera.gr), αποτελώντας έτσι τη μοναδική εταιρεία του κλάδου τροφίμων και ποτών που βρίσκεται ταυτόχρονα στην πρώτη δεκάδα των δύο σημαντικότερων ερευνών για το εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας.

    Οι εργαζόμενοί μας καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ειδικοτήτων: χειριστές παραγωγής, υπεύθυνοι ποιότητας, ηλεκτρονικοί, μηχανικοί, χημικοί, χημικοί μηχανικοί, βιολόγοι, τεχνολόγοι τροφίμων, εργαζόμενοι στην οικονομική διεύθυνση, το τμήμα marketing και τη διεύθυνση πωλήσεων.

    Τα προϊόντα μας είναι συνδεδεμένα με στιγμές χαράς και διασκέδασης και εμείς οι ίδιοι εργαζόμαστε με χαμόγελο και θέλουμε να βλέπουμε χαμόγελα γύρω μας. Αναζητούμε ανθρώπους με δυνατότητες και τους βοηθάμε να εξελίσσουν το ταλέντο τους και να ανακαλύψουν που μπορούν να φτάσουν, μέσα σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Ως κορυφαίος εργοδότης, προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και παροχών και ένα αξιοκρατικό περιβάλλον όπου οι άνθρωποί μας νιώθουν σιγουριά, ασφάλεια και ότι οι προσπάθειές τους ανταμείβονται.

    Περισσότερες πληροφορίες για το εργασιακό περιβάλλον της Coca-Cola Τρία Έψιλον και τις διαθέσιμες θέσεις εργασίες μπορείτε να δείτε εδώ.

    Στιγμιότυπο από το Youth Empowered που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι
    Στιγμιότυπο από το Youth Empowered που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι
    Στιγμιότυπο από το Youth Empowered που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θεσσαλονίκη: Η Coca-Cola εγκαινίασε το Zero Waste Lab

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Coca-Cola Τρία Έψιλον: 165 νέες προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ