• Business

    Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και τα KFC στηρίζουν από κοινού το έργο της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»

    • NewsRoom


    Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, πιστή στη δέσμευσή της να επιστρέφει αξία στην κοινωνία, συνεχίζει να μοιράζει τη μαγεία των Χριστουγέννων, αυτή τη φορά ενώνοντας τις δυνάμεις της με την αλυσίδα ΚFC.

    Καλούν από κοινού τους λάτρεις των ΚFC να κάνουν πράξη το μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς, στηρίζοντας μέσω του «KFC GIVE BACKET MEAL» την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

    Η Coca-Cola Τρία Έψιλον συμμετέχει για πρώτη φορά στην πρωτοβουλία των KFC «KFC GIVE BACKET MEAL», η οποία οργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να μοιράσουν τη γεύση των Χριστουγέννων και να κάνουν καλύτερη τη ζωή συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, απολαμβάνοντας τα αγαπημένα κοτόπουλα και παγωμένη Coca-Cola σε ένα KFC Give Backet Meal.

    Με την αγορά κάθε γεύματος, που περιλαμβάνει 12 κομμάτια κοτόπουλο (6 Hot Wings + 6 Crispy Strips), 1 πατάτες, 2 Classic Burger, 2 Coca-Cola 330ml και κοστίζει 19,90 από 28,90€, προσφέρεται το ποσό των 2€ για να καλυφθούν βασικές ανάγκες λειτουργίας της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος», έτσι ώστε να συνεχίσει το έργο της και να μοιράσει περισσότερα γεύματα αγάπης. Ο αριθμός των KFC Give Backet Meals εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 30.000.

    H Αφροδίτη Παλλαδινού, Channel Marketing Manager – Out of Home στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε:

    «Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνει η κοινωνία, στηρίζοντας και αυτές τις γιορτές με κάθε ευκαιρία όλους όσους μας έχουν ανάγκη.

    Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συνεργασία μας με τα καταστήματα KFC, που μας καθιστά συμμέτοχους στο πολύτιμο έργο της κοινωνικής κουζίνας “ο Άλλος Άνθρωπος”. Ας γίνουμε λοιπόν μαζί φέτος ο Άγιος Βασίλης μοιράζοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων σε όσους το έχουν ανάγκη».

    Ο Ορέστης Τσίγκος, Εμπορικός Διευθυντής της Food Plus – KFC Greece, σχολίασε:

    «Για τα KFC, φαγητό σημαίνει φροντίδα, ποιότητα, μοίρασμα, χαρούμενες στιγμές. Για τον ιδρυτή μας, Colonel Sanders στο τραπέζι των KFC, έχουν μια θέση όλοι οι άνθρωποι, γιατί, γύρω από αυτό όλοι είμαστε ίδιοι.

    Για το λόγο αυτό, στη Foodplus εδώ και 3 χρόνια στηρίζουμε το πολύτιμο έργο της κοινωνικής κουζίνας “ο Άλλος Άνθρωπος”, μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλλά και να υποστηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη από φαγητό.

    Σχεδιάσαμε λοιπόν το KFC GIVE BACK-ET MEAL όπου ανταποδοτικά κάθε χρόνο με την αγορά ενός ΚFC Bucket γεύματος προσφέρουμε 2€ για να στηρίξουμε τη δράση της κοινωνικής κουζίνας.

    Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ενέργεια αυτή και μας έχει βοηθήσει να προσφέρουμε πάνω από 90.000€ στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Γιατί στα KFC, “eating means sharing”».

    Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη στρατηγική πλατφόρμα του «Coke & Meals» και προωθεί τις βασικές αξίες της που αφορούν στην ενθάρρυνση, την αυθεντικότητα, τη θετικότητα και τη συμπερίληψη.

    Βασικός σκοπός της πλατφόρμας αυτής είναι να χαρίζει αληθινά μαγικές στιγμές σε όλους και να προσφέρει περισσότερα και καλύτερα γεύματα.

    Μοιράσου κι εσύ τη γεύση των Χριστουγέννων επιλέγοντας ένα KFC Give Backet Meal που θα συνοδεύσεις με μια παγωμένη Coca-Cola 330ml στην αγαπημένη σου γεύση, έως τις 14 Ιανουαρίου 2024!

    Διαβάστε επίσης:

    Η φωταγώγηση του Δέντρου των ευχών στην ογκολογική μονάδα παιδιών «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

    Hellenic Cables: Επιτυχής ηλεκτροδότηση στο υπεράκτιο αιολικό πάρκο South Fork Wind στη Νέα Υόρκη

    Το ΣΚΡΑΤΣ και ο 104,6 My Radio έφεραν τα Χριστούγεννα στον Πειραιά



    ΣΧΟΛΙΑ