• Business

    HotelBrain : Άνοιξε το ξενοδοχείο Urban Frame- 20 ακόμη ετοιμάζονται

    Πάνος Παλαιολόγος , Hotel Brain


    Άνοιξε σήμερα το  ξενοδοχείο Urban Frame   από την    HotelKeys, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου HotelBrain, ένα νέο boutique ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης, στην  οδό Νίκης 40, στο Σύνταγμα.

    Η HotelKeys, του Ομίλου HotelBrain , διαθέτοντας σήμερα στο δυναμικό της 49 μισθωμένα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, τα οποία εκμεταλλεύεται ως «white flag» εταιρεία, και με πρόβλεψη για το 2020 για 20 επιπλέον καταλύματα, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ξενοδοχειακή εταιρεία στη χώρα.

    Η HotelBrain είναι ένας ανεξάρτητος white label Hotel Operator, που αναλαμβάνει με ίδιο κίνδυνο, μέσω μισθώσεων, τη λειτουργία των ξενοδοχείων, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2000 στη Σαντορίνη ως εταιρεία hotel management, προσηλωμένη στο luxury ξενοδοχειακό προϊόν, και σταδιακά αναπτυχθηκε και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς

    Σήμερα έχει μετεξελιχθεί σε έναν καθετοποιημένο ξενοδοχειακό όμιλο και μέσω της 100% θυγατρικής του HotelBrain Capital ΑΕ, έχει προβεί στην ενοικίαση 45 ξενοδοχείων, 2.300 δωματίων, όλων των τύπων και σε όλη την Ελλάδα.

    Η HotelBrain Capital αποτελεί τον μεγαλύτερο ξενοδόχο στην Ελλάδα σε αριθμό ξενοδοχείων και έναν από τους μεγαλύτερους σε ξενοδοχειακά έσοδα. Η μεγάλη αυτή ανάπτυξη έγινε μέσα σε μόλις τρία έτη και μάλιστα χωρίς τη σύνδεση -και άρα την εξάρτηση- από κάποιο global hotel brand ή tour operator.



    ΣΧΟΛΙΑ