ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυξητική η τάση μόνο στις διαδικτυακές πωλήσεις
Η σουηδική εταιρεία λιανικής πώλησης μόδας H&M, δήλωσε την Πέμπτη ότι οι πωλήσεις της μειώθηκαν κατά 57%, κατά την περίοδο από 1η Μαρτίου έως 6 Μαΐου, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε φυσικά η εξάπλωση της πανδημίας, καθώς και τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν εξαιτίας αυτής, κρατώντας τα περισσότερα από τα καταστήματα της εταιρείας ανά τον κόσμο κλειστά.
«Από τα τέλη Απριλίου και μετά, ο όμιλος H&M άρχισε να ανοίγει σταδιακά καταστήματα σε ορισμένες αγορές», ανέφερε η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση. «Σε εκείνες τις αγορές που έχουν αρχίσει να ανοίγουν, το εμπόριο στα καταστήματα σε πρώτη φάση παρουσιάζει «ακινησία», προστίθεται στο ίδιο σχόλιο.
Σημειώνεται, επίσης, ότι, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η εταιρεία, μόνο οι διαδικτυακές πωλήσεις παρουσίασαν αύξηση, της τάξεως του 32% το διάστημα αυτό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η βόμβα ρευστότητας και η παγκόσμια αβεβαιότητα
- Γιατί έγινε χαμός στη Βουλή, η μεγάλη αλλαγή στην πρεσβεία της Ουάσιγκτον, με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιος ο Τσίπρας και γιατί ψάχνει παπάδες ο Στρατός
- ElvalHalcor: Τιμητική διάκριση για τη συμβολή της στην εξωστρέφεια της ελληνικής βιομηχανίας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων
- Το μεγάλο στοίχημα της Μοτοδυναμικής: Ηλεκτρική στροφή με Nio και παρουσία σε τρεις χώρες
