ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η όμιλος διαχείρισης ξενοδοχείων Hilton Worldwide αναθεώρησε ανοδικά τις προβλέψεις της για τα κέρδη του 2024 μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το τελευταίο τρίμηνο.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία περιμένει τα κέρδη για το έτος χρήσης να είναι μεταξύ 6,93 δολ. και 7,03 δολ. ανά μετοχή από 6,89 δολ. με 7,03 δολ. προηγουμένως.
Ταυτόχρονα τα συνολικά έσοδα για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου ανήλθαν σε 2,95 δισ. δολ. από 2,66 δισ. δολ. ένα χρόνο νωρίτερα.
Τα προσαρμοσμένα κέρδη ήταν 1,91 δολ. ανά μετοχή σε σύγκριση με 1,63 δολ. ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα.
Διαβάστε επίσης
Alpha Bank: Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και η ψηφιακή πρόκληση
Κώστας Νεμπής (ΟΤΕ): «Η αγορά είναι ανταγωνιστική αλλά δεν ανησυχούμε»
ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ: Στα 200 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 2023 – Αύξηση μεριδίων στο τυρί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.