• Business

    HEMEXPO: 33ο μέλος της πλέον και η ERGOMATIC

    Η Πρόεδρος της HEMEXPO, Ελένη Πολυχρονοπούλου

    Η Πρόεδρος της HEMEXPO, Ελένη Πολυχρονοπούλου


    Η Hellenic Marine Equipment Manufacturers and Exporters, η οποία είναι κορυφαίος σύνδεσμος προμηθευτών και εξαγωγέων για τον διεθνή ναυτιλιακό κλάδο, καλωσόρισε την εταιρεία ERGOMATIC ως το 33ο μέλος της.

    Με την προσθήκη αυτή, η HEMEXPO, αποκτά έναν νέο τομέα εξειδίκευσης στο ευρύ φάσμα των Ελλήνων κατασκευαστών εξοπλισμού και ειδικών τεχνολογίας που ήδη εκπροσωπούνται στη λίστα μελών της.

    Η ERGOMATIC, που έχει έδρα την Αθήνα, προμηθεύει εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού, όπως βαλβίδες και σωληνώσεις, συστήματα ηλεκτρονικού αυτοματισμού, όργανα μέτρησης και ελέγχου, υδραυλικό εξοπλισμό σε ναυτιλιακούς και βιομηχανικούς πελάτες.

    Η εταιρεία παρέχει επίσης μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του ολοκληρωμένου σχεδιασμού συστήματος, επισκευών και 24ωρης τεχνικής υποστήριξης. Οι λύσεις και οι υπηρεσίες της είναι πιστοποιημένες από την ABS Quality Evaluations σύμφωνα με το ISO 9001:2015.

    «Η ERGOMATIC είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στην αυξανόμενη λίστα μελών μας, φέρνοντας νέα τεχνογνωσία στον κρίσιμο ναυτιλιακό εξοπλισμό παράλληλα με μια ολοκληρωμένη προσφορά αποκλειστικών υπηρεσιών», σχολίασε η Ελένη Πολυχρονοπούλου, Πρόεδρος της HEMEXPO και πρόσθεσε: «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ERGOMATIC καθώς βοηθάμε την εταιρεία να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες σε νέες και υπάρχουσες αγορές και να οδηγήσει την επιχειρηματική ανάπτυξη».

    Διαβάστε επίσης:

    Κορκίδης: Ο Πειραιάς μπορεί να γίνει το «Dry Port» μεταξύ Κίνας και Ελλάδας, μεταξύ Ασίας και Ευρώπης

    Νέες πωλήσεις τάνκερ από τις ναυτιλιακές Maran Tankers, Thenamaris και Prime Marine



    ΣΧΟΛΙΑ