• Business

    H Μαριλένα Νιτσιάκου αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο του πατέρα της

    • NewsRoom


    Μπήκε από πολύ μικρή στα “βαθιά” και μάλιστα σε έναν κατ’ εξοχήν ανδροκρατούμενο χώρο και όμως… δεν δίστασε στιγμή να τολμήσει και να λάβει ζωτικές αποφάσεις.

    Ο λόγος για τη Μαριλένα Νιτσιάκου, κόρη του Θοδωρή Νιτσιάκου που σκοτώθηκε την Παρασκευή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

    Η Μαριλένα Νιτσιάκου φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο του πατέρα της, με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια επιμονή που διέκρινε και τον ίδιο.

    Η κόρη του εκλιπόντος επιχειρηματία έχει την εμπορική διεύθυνση της επιχείρησης και είχε αναλάβει το μάρκετινγκ, ενώ ο ίδιος ασχολείτο με την παραγωγή.

    Η ίδια άρχισε να ασχολείται με την επιχείρηση και την πτηνοτροφία ήδη από το 2004, καθώς ανέλαβε την οργάνωση από την Αθήνα. Σε συνέντευξή της εξάλλου έχει δηλώσει πως το όραμα που είχε ο πατέρας της για την επιχείρηση, είναι και δικό της.

    Με τις παρεμβατικές της ενέργειες κατάφερε να συμβάλει στην αύξηση της κερδοφορίας της εταιρείας και στο “άνοιγμά” της στις Βαλκανικές χώρες,  στην Κύπρο, την Ιταλία και τη Βρετανία.

    Παράλληλα, υπό την επιτήρηση της ίδιας και του πατέρα της η εταιρεία εισήλθε και στο βόειο κρέας.

    «Είμαστε μια ελληνική επιχείρηση που μένει και επιχειρεί σταθερά στην Ελλάδα και στο ελληνικό προϊόν» δήλωνε η Μαριλένα στους εκπρόσωπους του Τύπου πριν από ένα χρόνο.

    «Όντως μπήκα σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, όπως οι συνεργάτες μου με στήριξαν όπως τους στήριξα κι εγώ, με τον τρόπο που μου είχε μάθει ο πατέρας μου. Μαζί διαγράψαμε μια υπέροχη διαδρομή» είχε πει σε συνέντευξή της στο SBC.

    Δείτε εδώ τη συνέντευξη



    ΣΧΟΛΙΑ