• Business

    Griamond: Συνεργασία με το Save a Greek Stray στην ευαισθητοποίηση για τα ζώα

    Griamond: Συνεργασία με το Save a Greek Stray στην ευαισθητοποίηση για τα ζώα

    Griamond


    H Griamond, από την ίδρυσή της, εστιάζει πάντα την προσοχή της στην ηθική πολυτέλεια, στην αειφορία και στον σεβασμό για τον πλανήτη μας.

    Τα lab grown διαμάντια μας θέτουν τέλος στην παιδική εργασία και εκμετάλλευση, καθώς και στην καταστροφή του περιβάλλοντος. Είναι φυσικό να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με άλλους φορείς αλλαγής προσπαθώντας να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος!

    Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Save a Greek Stray, μία μη – κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία φιλοδοξεί να χαράξει πορεία για μία νέα εποχή στην οποία κανένα ζώο δεν θα υποφέρει στα χέρια των ανθρώπων. Όσα χρειάζονται την βοήθεια μας θα προστατεύονται σθεναρά και θα ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη.

    Μαζί, προωθούμε ένα limited edition Friendship Bracelet, χαρακτηριστικού πορτοκαλί χρώματος συγκεκριμένα, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό και να συμβάλουμε ενεργά προς αυτό το όραμα. Φορέστε το SGS βραχιόλι σας με υπερηφάνεια, δείξτε την αγάπη και την υποστήριξή σας μέσω αυτού του όμορφου κοσμήματος!

    Ας δημιουργήσουμε μία κοινότητα η οποία νοιάζεται, ας κάνουμε όλοι μαζί μία αλλαγή!

    Μέρος των εσόδων από κάθε πώληση διατίθεται στη Save a Greek Stray.

    MISSION STATEMENT – GRIAMOND

    Ήθος. Χαρακτήρας. Αυτές οι δύο λέξεις συνοψίζουν τη στάση μας απέναντι στη ζωή.

    Με αυτές τις βαθιά ριζωμένες αξίες ως πυξίδα, προσπαθούμε να κάνουμε μια θετική διαφορά σε αυτόν τον κόσμο. Η πολυτέλεια είναι μια ιδέα που αντιλαμβάνεται διαφορετικά κάθε άτομο. Για κάποιους, η πολυτέλεια σημαίνει επιβίωση, η δυνατότητα να τρέφει και να φροντίζει την οικογένειά τους, σε άλλους μπορεί να σημαίνει ένα δείπνο έξω με φίλους ή τον άνθρωπό τους. Για πολλούς, η πολυτέλεια αντιπροσωπεύει το εκπληκτικό, το ανέφικτο, ό, τι κι αν είναι αυτό.

    Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της ιστορίας η πολυτέλεια έρχεται με κόστος. Μερικές φορές το κόστος είναι απλώς οικονομικό, άλλες, όμως, κοστίζει την καταστροφή του περιβάλλοντος και άλλες ακόμα και την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Όλοι θέλουμε να βιώσουμε την πολυτέλεια σε όλες τις πτυχές της. Γιατί πρέπει να υποφέρουν κάποιοι για αυτό; Τα διαμάντια θεωρούνται το αποκορύφωμα της πολυτέλειας και του πλούτου, το πιο τέλειο αντικείμενο που βρίσκεται στον πλανήτη Γη.

    Τα διαμάντια έλκυαν πάντα την προσοχή των ανθρώπων με τη γοητευτική τους λάμψη. Πολλοί έχουν προσπαθήσει να μιμηθούν τον χαρακτήρα τους, δημιουργώντας ή χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς λίθους όπως ζιρκόν και μοϊσανίτη. Παρά τις προσπάθειές τους, τα διαμάντια ξεχωρίζουν εύκολα από τα υπόλοιπα. Λόγω της μοριακής τους δομής, τα διαμάντια διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν μπορούν ποτέ να μιμιθούν. Μόνο ένα ορυκτό διαμάντι μπορεί να είναι διαμάντι. Μέχρι τώρα!

    Αυτό είναι το κίνητρο πίσω από το όραμα και την γέννηση της GRIAMOND. Η εκπληκτική πρόοδος της τεχνολογίας, λόγω του απίστευτου ανθρώπινου νου, μας επιτρέπει να καλλιεργήσουμε, κυριολεκτικά, διαμάντια στο εργαστήριο. Όχι εναλλακτικά διαμάντια. Πραγματικά διαμάντια. Με την ίδια μοριακή δομή χωρίς να διαφέρουν σε τίποτα από τα αντίστοιχα ορυκτά.

    Η εταιρεία μας παρέχει πιστοποιημένα πραγματικά διαμάντια, χωρίς τις αρνητικές συνέπειες των παραδοσιακών διαμαντιών. Χωρίς εξόρυξη, χωρίς παιδική εργασία, χωρίς διαφθορά κυβερνήσεων, χωρίς χρηματοδότηση πολέμων, χωρίς καμία καταστροφή του πλανήτη μας, καμία απώλεια ανθρώπινης ζωής.

    Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε την απόλυτη πολυτέλεια. Μπορούμε να χαρούμε την λάμψη με αυτοπεποίθηση. Μπορούμε τώρα να είμαστε υπερήφανοι για τα κοσμήματά μας και να τα περνάμε από γενιά σε γενιά. Μαζί αλλάζουμε τον κόσμο. Απομακρυνόμαστε από το παρελθόν και επιτέλους κινούμαστε προς ένα καλύτερο, πιο λαμπερό μέλλον!

    Γιώργος Γραμματίδης, CEO Griamond

    Διαβάστε ακόμη:

    Προσφορές από Uni Systems και κοινοπραξία Space – Wind για δύο έργα ψηφιοποίησης 51,522 εκατ. και 19,2 εκατ.

    Παραχώρηση Εγνατίας Οδού: Ανοίγουν αύριο οι οικονομικές προσφορές των κοινοπραξιών των ΓΕΚ Τέρνα και Μυτιληναίος – Άβαξ

    Ελλάκτωρ: Εγκρίθηκε από την Επ. Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό για την ΑΜΚ

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ