• Business

    Γιατί θέλεις να βλέπεις τις οικονομίες σου να… μεγαλώνουν!

    • NewsRoom

    Στις μέρες μας, ο περισσότερος κόσμος δίνει διαρκώς παράταση στους στόχους και στα όνειρά του. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχουν παίξει οι οικονομικές εξελίξεις, ως συνέπεια της ευρύτερης οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, αλλά και του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ευρώπη. Αποτέλεσμα; Ο καθένας προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες οικονομικές απαιτήσεις της καθημερινότητας, βάζοντας τη ζωή του σε «παύση», ενώ παράλληλα δεν έχει αρκετές επενδυτικές επιλογές στη διάθεσή του που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν να υπολογίσει τα μελλοντικά του βήματα.

    Στην Ελλάδα επικρατεί γενικά μια νοοτροπία δυσπιστίας απέναντι στις επενδύσεις, ενώ ο μακροπρόθεσμος χαρακτήρας και τα μεγάλα χρηματικά ποσά που απαιτούνται, δημιουργούν γενικά ένα αίσθημα αβεβαιότητας και ρίσκου. Στο πλαίσιο αυτό, στην Εθνική Ασφαλιστική δημιουργήσαμε το Full [Ομολογιακό 10]: ένα ασφαλιστικό-επενδυτικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 10ετούς διάρκειας με ποσό έναρξης από €5.000.

    Ζήσε τη ζωή σου, κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα

    Το Full [Ομολογιακό 10] είναι περιορισμένης διάθεσης μέχρι και τις 22/01/2024 και στηρίζεται στο Υπο-Αμοιβαίο Κεφάλαιο Fixed Rate Savings Bond 1 του NBG INTERNATIONAL FUNDS FCP, ομολογιακής σύνθεσης, το οποίο διαχειρίζεται η NBG ASSET MANAGEMENT LUXEMBOURG S.A.

    Το νέο Πρόγραμμα, όπου μπορούν να ασφαλιστούν φυσικά πρόσωπα ηλικίας από 8 έως 65 ετών, προσφέρει μια ασφαλιστική-επενδυτική λύση σε όσους ενδιαφέρονται να κάνουν μια μικρή μεσοπρόθεσμη επένδυση – από €5.000 και άνω – και την οποία μπορούν κατά τη λήξη της είτε να λάβουν ως εφάπαξ ποσό, είτε να την μετατρέψουν σε μηνιαία ή ισόβια σύνταξη για τους ίδιους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

    Με εκτιμώμενη σωρευτική καθαρή απόδοση 23%-27%, το Full [Ομολογιακό 10] περιλαμβάνει Ασφάλιση Ζωής και μπόνους Επιβράβευσης 1,5% στη λήξη επί της αξίας του Λογαριασμού Επένδυσης Ασφαλιστηρίου. Συγκεκριμένα, βασίζεται σε Υπο-Αμοιβαίο Κεφάλαιο το οποίο επενδύει κυρίως σε ομόλογα, γραμμάτια Δημοσίου, τραπεζικά γραμμάτια ή άλλα παρόμοια προϊόντα σταθερού εισοδήματος ή τίτλους κυμαινόμενου επιτοκίου που εκδίδονται κυρίως από ευρωπαϊκούς κρατικούς, υπερεθνικούς ή εταιρικούς εκδότες. Στόχος του είναι η κεφαλαιακή απόδοση βάσει των τρεχουσών αποδόσεων της αγοράς των ομολόγων. Καθώς το εν λόγω Αμοιβαίο Κεφάλαιο είναι δεκαετούς διάρκειας, η ομάδα διαχείρισης επιδιώκει να «κλειδώσει» τη μελλοντική αξία του χαρτοφυλακίου κατά την ημερομηνία λήξης ανεξάρτητα από τις κινήσεις των επιτοκίων. Για να γίνει αυτό, τα ομόλογα που αγοράζονται κατά την έναρξη του Υπο-Αμοιβαίου Κεφαλαίου επιδιώκεται να διατηρούνται έως τη λήξη τους.

    Ιστορία, εμπειρία και αξιοπιστία

    Στην Εθνική Ασφαλιστική διαθέτουμε μακρά ιστορία φερεγγυότητας και εμπιστοσύνης. Τα τελευταία χρόνια, προσφέρουμε επενδυτικά-συνταξιοδοτικά προγράμματα διάρκειας έως και 30 ετών, σε συνεργασία με αξιόπιστους διαχειριστές κεφαλαίων για  ικανοποιητικές αποδόσεις στις μεσο-μακροπρόθεσμες επενδύσεις σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την οικονομική προστασία των αγαπημένων σας σε περίπτωση απώλειας ζωής. Γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από σωστή ενημέρωση και αξιόπιστες επενδυτικές λύσεις, θα μπορούσε κανείς να αποκτήσει και πάλι τον έλεγχο της ζωής του, να ορίσει και να διατηρήσει το βιοτικό του επίπεδο, αλλά και να διασφαλίσει τη μελλοντική, οικογενειακή του γαλήνη.

    Για να ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά του προγράμματος απευθυνθείτε σήμερα και μέχρι τις 22/01/2024 στους κατάλληλα πιστοποιημένους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές μας, επισκεφθείτε τα καταστήματα και το site* της Εθνικής Ασφαλιστικής (www.ethniki-asfalistiki.gr) ή ενημερωθείτε από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

    *Στην εταιρική ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, το Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών, καθώς και όλες τις προβλεπόμενες στη νομοθεσία προσυμβατικές πληροφορίες για τα ασφαλιστικά προγράμματα.