• Business

    Γιατί τα Burger King θέλουν να παραγγέλνετε από τα McDonald’s

    • NewsRoom


    Η γνωστή αλυσίδα fast food Burger King έκανε μία μάλλον ασυνήθιστη κίνηση: Κάλεσε τους πελάτες της να παραγγείλουν από τα McDonald’s, καθώς και πολλά άλλα ανταγωνιστικά εστιατόρια.

    Με ανακοίνωσή της η εταιρεία από το Ηνωμένο Βασίλειο ζήτησε από τους καταναλωτές να υποστηρίξουν τα τοπικά καταστήματα fast food κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, είτε είναι Burger King είτε όχι.

    Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα σας ζητούσαμε να το κάνετε αυτό, αλλά εστιατόρια που απασχολούν χιλιάδες προσωπικό χρειάζονται πραγματικά την υποστήριξή σας αυτή τη στιγμή“, έγραψε η εταιρεία, αναφέροντας ονόματα ανταγωνιστών της όπως οι: KFC, Subway και Domino’s Pizza, καθώς και άλλες αλυσίδες.

    Επομένως, εάν θέλετε να βοηθήσετε, συνεχίστε να προσφέρετε στον εαυτό σας νόστιμα γεύματα μέσω της παράδοσης στο σπίτι, ή σε πακέτο“.

    Εταιρείες όπως οι Pizza Hut, Five Guys, Greggs, Taco Bell, Papa John και Leon επίσης αναφέρονται ονομαστικά στο κείμενο.

    «Το να παραγγείλετε ένα Whopper είναι πάντα καλό, αλλά η παραγγελία ενός Big Mac δεν είναι επίσης τόσο κακή“, συνεχίζει η ανακοίνωση.


    Η αλυσίδα burger προσέφερε ένα δωρεάν Whopper σε πελάτες που οδηγούν από ένα από τα “πιο τρομακτικά μέρη στη γη” – πέντε κλειστά εστιατόρια που λειτουργούσαν κάποτε από τους αντιπάλους τους McDonald’s, Wendy’s, Sonic ή Jack in the Box.

    Η βρετανική βιομηχανία φιλοξενίας έχει πληγεί σοβαρά από την πανδημία και νέοι περιορισμοί που πρόκειται να τεθούν σε ισχύ στην Αγγλία την Πέμπτη είναι πιθανό να επιδεινώσουν ακόμη πιο πολύ τις συνθήκες, με όλα τα εστιατόρια κλειστά εκτός από την παραλαβή ή το delivery.

     



    ΣΧΟΛΙΑ