• Business

    Γιάννης Φλωρίδης στο mononews: Το κύκλωμα εκβιαστών μου ζήτησε 70.000 ευρώ

    Γιάννης Φλωρίδης ( στο μεσον). Επιχειρηματίας


    Ούτε για μια στιγμή δε σκέφτηκε να υποκύψει στο κύκλωμα εκβιαστών, που με ψευδή, κατασκευασμένα και σκηνοθετημένα στοιχεία επιχείρησε να του αποσπάσει 70.000 ευρώ, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας εμπορίας κρεάτων ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ, Γιάννης Φλωρίδης. Η υπόθεση αφορά σκηνοθετημένα βίντεο της δήθεν ελληνοποίησης κρεάτων εκ μέρους της Φλωρίδης.

    Το mononews.gr επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ο οποίος ιδιαίτερα ψύχραιμος δήλωσε πως οι εκβιαστές του ζήτησαν το ποσό των 70.000 ευρώ. Ο ίδιος, όμως, προσέφυγε αμέσως στη Δικαιοσύνη και μέσω της δικηγορικής εταιρίας Νίκος Αγαπηνός Δικηγορική Εταιρία, κατήγγειλε το κύκλωμα εκβιαστών. Να τονίσουμε πως στο κύκλωμα συμμετείχαν πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας με υποκρυπτόμενες ενδεχομένως και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις από το χώρο εμπορίας κρεάτων.

    Η εταιρεία Φλωρίδης με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τους πελάτες της, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες της και πρωτίστως τους απλούς καταναλωτές για την εμπιστοσύνη που περιβάλλουν την εταιρία όλα αυτά τα χρόνια. Οι εκβιαστές συνελήφθησαν και βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης, που εφεξής έχει τον λόγο.

    Εταιρεία Φλωρίδης

    Η εταιρεία Φλωρίδης είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίας κρεάτων στην χώρα με τζίρο που υπερβαίνει τα 100 εκ ευρώ. Διοικείται από τον Γιάννη Φλωρίδη ένα επιχειρηματία ιδιαίτερα απαιτητικό που είναι στην πιάτσα από 12 χρονών παιδί, όπως λένε αυτοί που τον ξέρουν.

    Η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς, ακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες. Ο σεβασμός προς το καταναλωτικό κοινό, αλλά και η ανάγκη για ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα είναι οι βασικότερες αρχές που διέπουν τη Φλωρίδης Α.Ε.Β.Ε.Κ και που την έχουν οδηγήσει στην κορυφή του κλάδου. Άλλωστε, η εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει οι μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, το αποδεικνύει περίτρανα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κύκλωμα εκβιαστών καταγγέλλει ο έμπορος κρεάτων Γ.Φλωρίδης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντονο παρασκήνιο από την εκλογή Τάκη Θωμόπουλου στην Εθνική Τράπεζα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σουρωτή: Ο ισχυρός άνδρας της 3Ε δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη



    ΣΧΟΛΙΑ