• Business

    Η Γιάννα Αγγελοπούλου για τον Έλληνα που κατάφερε να μπει στη λίστα του Forbes (video)

    • NewsRoom
    Γιάννα Αγγελοπούλου

    Γιάννα Αγγελοπούλου


    Στο πλαίσιο υποτροφιών Αγγελοπούλου, η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε στηρίξει την προσπάθεια του Σταύρου Τσομπανίδη και την καινοτόμο ιδέα που είχε σε ηλικία 20 ετών, ανακυκλώνοντας τα νεκρά φύκια σε χρήσιμα αγαθά για τον άνθρωπο. Πρόσφατα το Forbes δημοσίευσε τη λίστα «30 under 30» για την Ευρώπη, αναγνωρίζοντας τους επόμενους ηγέτες σε δέκα διαφορετικούς τομείς της κοινωνίας. Στους διακριθέντες συμπεριλαμβάνεται και ο πλέον 24χρονος Σταύρος, εκ των ιδρυτών της νεοφυούς επιχείρησης PHEE, ως ένας από τους πλέον φερέλπιδες νέους στην κατηγορία της Βιομηχανίας.

    Η PHEE παράγει και εμπορεύεται μία γκάμα χρηστικών προϊόντων επενδυμένων με την πολυχρηστική επιφάνεια PΗΕΕboard. Θήκες για κινητά τηλέφωνα, συσκευασίες πολυτελείας, είδη σπιτιού και ρακέτες θαλάσσης, έχουν ήδη κερδίσει τους καταναλωτές εντός και εκτός συνόρων.

    Η ιδέα του Σταύρου Τσοπανίδη απλά απέδειξε τι μπορεί να πετύχει η εμπιστοσύνη στην ευρηματικότητα και την επιχειρηματικότητα των νέων.

    Τον Σεπτέμβριο του 2006, η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε μιλήσει για την Phee και τον Σταύρο Τσοπανίδη, στο ετήσιο συνέδριο του ιδρύματος Κλίντον στη Νέα Υόρκη, δείχνοντας τη δική της θήκη κινητού που ήταν από… φύκια και λέγοντας παράλληλα: «Αυτές οι θήκες κινητών είναι από φύκια. Ενας νεαρός φοιτητής, μια μέρα καθώς έκανε τα μπάνιο του σε κάποια πανέμορφο ελληνικό νησί και είδε την παραλία καλυμμένη με φύκια. Και αποφάσισε να τα καθαρίσει, να βρει αρκετούς υποστηριχτές και να φτιάξει αντικείμενα και μοντέρνες θήκες κινητών».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σταύρος Τσομπανίδης: Ο 24χρονος Έλληνας της λίστας του Forbes «30 Under 30»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πού διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Μαριάννα Λάτση (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δωρεά στον «Άγιο Σάββα» από την οικογένεια Αγγελόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ