• Business

    Η Γερολυμάτος International στηρίζει τη δράση της ΜΚΟ «Save a Greek Stray»

    • NewsRoom

    Αντίνοος Αλμπάνης/ Γερολυμάτος International


    Δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2020 – Δημιουργία TV Spot

    Η εταιρεία Γερολυμάτος International, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, εστιάζει στους κρυφούς «ήρωες» της πανδημίας, τα ζώα συντροφιάς. Υποστηρίζει τo έργο της ΜΚΟ «Save a Greek Stray», δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό σποτ, με στόχο την ενημέρωση των κηδεμόνων σκύλων για την στείρωση των κατοικίδιών τους.

    Κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας «Στειρώνουμε τα σκυλιά μας και σώζουμε ακόμα περισσότερα».

    Γερολυμάτος International

    Η στείρωση του κατοικίδιου σκύλου αποτελεί πράξη ευθύνης κάθε υπεύθυνου ανθρώπου. Η πράξη αυτή συμβάλει στον περιορισμό των αδέσποτων ζώων.

    Πρωταγωνιστές του τηλεοπτικoύ spot, οι εργαζόμενοι της εταιρείας Γερολυμάτος μαζί με τα κατοικίδιά τους. Super hero της καμπάνιας #SpayToSave, ο ταλαντούχος ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος συμμετείχε αφιλοκερδώς.

    Γερολυμάτος International

    Μέσα από τη συμμετοχή τους στο τηλεοπτικό spot, οι εργαζόμενοι της εταιρείας Γερολυμάτος ένιωσαν ηθική ικανοποίηση για τη συνεισφορά τους στον περιορισμό ενός μεγάλου κοινωνικού προβλήματος. Η εταιρεία επιδιώκει συχνά δραστηριότητες που προάγουν το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας, στοιχεία που αποτελούν βασικό πυλώνα ανάπτυξής της.

    Η Γερολυμάτος International Α.Ε.Β.Ε., είναι μία διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της Υγείας και Ομορφιάς. Χρονολογείται από το 1923 και αποτελεί μία από τις πιο παλαιές, παραδοσιακές οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελληνική αγορά Υγείας.

    Γερολυμάτος International

    Σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο θυγατρικών εταιριών και τοπικών διανομέων, καθιστώντας τα προϊόντα της διαθέσιμα σε καταναλωτές σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

    Στην Ελλάδα, η εταιρεία Γερολυμάτος International διαθέτει τρείς διακριτούς κλάδους δραστηριότητας: τον κλάδο κτηνιατρικών φαρμάκων (Vet), αποκλειστικό διανομέα των κτηνιατρικών προϊόντων της εταιρείας Boehringer Ingelheim, τον κλάδο οπτικών (Optics) με την αποκλειστική διανομή, προώθηση και διάθεση των προϊόντων φροντίδας οφθαλμού της  Alcon , καθώς και τον κλάδο μη συνταγογραφούμενων προϊόντων υγείας (OTC).

    Διαβάστε ακόμη:

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ