ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση μετά την άρση των απαγορεύσεων κυκλοφορίας από νομό σε νομό και δεν υπήρχε καμία κενή θέση στην πτήση της Aegean από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με αναρτήσεις επιβατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλοι οι ταξιδιώτες φορούσαν κανονικά μάσκες, ενώ κρατούσαν κι από ένα αντισηπτικό στα χέρια τους.
Σύμφωνα και με το φωτογραφικό υλικό οι θέσεις καλύφτηκαν στο 100%, αφού δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που όλες αυτές τις μέρες τις καραντίνας, μετρούσαν αντίστροφα μέχρι να επιτραπούν και πάλι οι εσωτερικές πτήσεις ενώ και στις αίθουσες του αεροδρομίου τηρήθηκαν οι αποστάσεις.
Δείτε τις φωτογραφίες:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.