ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόκτησης του 100% των μετοχών των εταιρειών “ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.” και “ΗΡΩΝ ΙΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε.”
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της από 12.07.2021 σχετικής ανακοίνωσης της Εταιρείας, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ενημερώνει πως μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του επιπλέον 75% των μετοχών της “ΗΡΩΝ ΙΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε” τον Οκτώβριο του 2021, ολοκληρώθηκε πλέον και η διαδικασία απόκτησης του επιπλέον 50% των μετοχών της “ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.”.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα: Δυναμική ανάπτυξη κατέγραψε ο ναυπηγικός τομέας στο πρώτο τρίμηνο του 2026
- Ρύπανση κατά τον ανεφοδιασμό κρουαζιερόπλοιου στον Πειραιά – Δύο συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου
- Διπλή ψήφος εμπιστοσύνης στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί Moody’s και S&P έδωσαν επενδυτική βαθμίδα στον ελληνικό όμιλο
- Ισπανία-χανταϊός: Υγειονομικοί αξιωματούχοι επιβιβάζονται στο κρουαζιερόπλοιο για να ξεκινήσει η απομάκρυνση των επιβατών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.