• Business

    Επιβεβαίωση για Forthnet: Υπάρχει πρόταση από την Alter Ego στις τράπεζες

    • NewsRoom
    Β. Μαρινάκης: Επένδυση 599 εκατ. δολ. από την Capital Product Partners για τρία σύγχρονα LNG Carriers

    Βαγγέλης Μαρινάκης


    Τις επαφές του ομίλου Alter Ego Mass Media του Βαγγέλη Μαρινάκη με τις τράπεζες επιβεβαιώνει, με ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο, η Forthnet.

    Αναλυτικότερα, η Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών και Τηλεματικών Εφαρμογών ανακοίνωσε την υποβολή πρότασης από εταιρεία του ομίλου Alter Ego Mass Media S.A., προς τις τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής αναφορικά με τα ανοίγματα τους (exposures) (συμπεριλαμβανομένων μετοχών και μετατρέψιμων ομολογιών) έναντι της Εταιρείας Τηλεπικοινωνιών και Τηλεματικών Εφαρμογών και της θυγατρικής της Forthnet Media.

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η πρόταση τελεί υπό όρους και η διαδικασία αξιολόγησής της εναπόκειται στις Τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της Εταιρείας Τηλεπικοινωνιών και Τηλεματικών Εφαρμογών στη διαδικασία αυτή.

    Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την πρόταση, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις τράπεζες.

    Υπενθυμίζεται ότι σε ρεπορτάζ του από τις 5 Σεπτεμβρίου 2019, το mononews.gr ανέφερε ότι οι πιστώτριες τράπεζες, στον έλεγχο των οποίων έχει περάσει η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία, βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Η προς συζήτηση συμφωνία εξαγοράς της Forthnet περιλαμβάνει «κούρεμα» των δανειακών της υποχρεώσεων και με ενδιαφέρον αναμένεται το ύψος.

    Η εταιρεία θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει τη δραστηριότητά της με επέκταση στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος.

    Όπως είναι γνωστό έχει υπογράψει συμφωνία με την Vodafone για τη χρήση του δικτύου της.



    ΣΧΟΛΙΑ