• Business

    Folli Follie: Νέα παραίτηση μέλους από το ΔΣ

    • NewsRoom
    folli follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Ακόμα μία παραίτηση μέλους του διοικητικού της συμβουλίου, ανακοίνωσε την Τρίτη η Folli Follie. Πρόκειται για τον Hλία Πεντάζο, ο οποίος κατείχε θέση ανεξάρτητου, μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ αλλά και μέλους της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Folli Follie

    Η εταιρεία με την επωνυμία «Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο “FF GROUP” (εφεξής η «Εταιρεία») παρέχει στο επενδυτικό κοινό την ακόλουθη ενημέρωση:

    Ο κ. Hλίας Πεντάζος υπέβαλε, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, την παραίτησή του από τη θέση του ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, με ημερομηνία ισχύος της εν λόγω παραιτήσεως την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019. Το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Πεντάζου και τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του.

    Περαιτέρω, η Εταιρεία ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε διαδικασία αντικατάστασης του κυρίου Πεντάζου και θα επανέλθει άμεσα με νέα ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αναστάσιος Φράγκου (CEO Folli Follie): «Δεν θέλω να πάω φυλακή για κανέναν Κουτσολιούτσο»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρυφτούλι με τον… οικονομικό θάνατο «παίζει» η Folli Follie



    ΣΧΟΛΙΑ