• Business

    Folli Follie: Τη Δευτέρα η απόφαση του ΔΣ για τις οικονομικές καταστάσεις του 2017

    • Του Γιώργου Μανέττα
    folli follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Για τη Δευτέρα μετατέθηκε η έγκριση των αναμορφωμένων οικονομικών καταστάσεων της Folli Follie για τη χρήση του 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες το διοικητικό συμβούλιο δεν κατέληξε σε απόφαση κατά τη σημερινή συνεδρίαση, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ώστε τη Δευτέρα να ληφθεί η οριστική απόφαση.

    Κύκλοι προσκείμενοι στη διοίκηση της Folli υπογραμμίζουν πως στόχος παραμένει οι οικονομικές καταστάσεις να αναρτηθούν την προσεχή Δευτέρα, και να τηρηθούν οι ημερομηνίες που έχουν τεθεί. Κάτι που μένει να αποδειχθεί.

    Μετά την έγκριση από το ΔΣ οι αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις, οι οποίες θεωρούνται απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή αίτησης εξυγίανσης στον πτωχευτικό κώδικα θα κληθούν να εγκριθούν από την γενική συνέλευση των μετόχων της Folli, στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.

    Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε χθες το mononews.gr, ότι η ενοποιημένη εικόνα της Folli που αποτυπώνεται στις αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις για την χρήση του 2017, δείχνει μια εταιρεία μειωμένη στο 1/3 σε σχέση με ότι παρουσιάζονταν προηγουμένως. Ενδεικτικά, οι πωλήσεις ανέρχονται στα 360 εκατ. ευρώ αντί 1,4 δισ. ευρώ , οι ζημιές διαμορφώνονται στα 136 εκατ. ευρώ αντί κερδών 220 εκατ. ευρώ και ίδια κεφάλαια περιορίζονται στα 90 εκατ. ευρώ από 2 δισ. ευρώ.



    ΣΧΟΛΙΑ