• Business

    Folli Follie: Υπέβαλαν παραίτηση τρία μέλη του ΔΣ, επικαλέστηκαν αυξημένο φόρτο εργασίας

    • NewsRoom
    Κουτσολιούτσος Folli Follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Την παραίτησή τους υπέβαλαν τρία μέλη του ΔΣ της Folli Follie, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση,  οι κ. Μιχαήλ Μαδιανός, Βασίλειος Παρλαβάντζας και Στυλιανός Φράγκος υπέβαλαν σήμερα τις παραιτήσεις τους από τη θέση τους ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία μέλη στην επιστολή παραίτησής τους  επικαλέστηκαν προσωπικούς λόγους καθώς και ότι δεν είχαν  υπολογίσει τον αυξημένο φόρτο εργασίας που συνεπαγόταν η δέσμευση που ανέλαβαν για να συμμετέχουν στο ΔΣ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει αποφασιστεί μέχρις στιγμής αν θα γίνει αντικατάστασή τους, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί σε συνεννόηση με την Επιτροπή Κεφαλαιαγορές.

    Σε κάθε περίπτωση η επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τρίτη 17 Μαρτίου θα διεξαχθεί κανονικά με τα υπόλοιπα 8 μέλη.

    Παράλληλα, πηγές από τον Άγιο Στέφανο, στα κεντρικά της Folli Follie, υπογραμμίζουν πως μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της επαναληπτικής συνεδρίασης των κατόχων ομολόγων λήξεως 2019, προκειμένου να αποφασίσουν για το σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας.

     



    ΣΧΟΛΙΑ