• Business

    Folli Follie: Δημοσίευσε λίστα με ερωτοαπαντήσεις για την πρότασή της στους ομολογιούχους

    • NewsRoom
    folli follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Διευκρινήσεις σχετικά με την πρόταση αναδιάρθρωσης έδωσε η Folli Follie στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να καταλήξει σε συμφωνία με τους ομολογιούχους, προχωρώντας στη δημοσιοποίηση λίστας ερωτοαπαντήσεων στο επίσημο site της εταιρείας.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Folli-Follie, «δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της λίστα ερωταπαντήσεων σχετικά με την από 15-7-2019 αναθεωρημένη πρότασή της για την χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση του Ομίλου.

    Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR. Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κ. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου, του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων».

    Υπενθυμίζεται πως εδώ και δύο μήνες η Folli Follie βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους ομολογιούχους προκειμένου να μην οδηγηθεί στην καταστροφή.

    Διαβάστε εδώ τη λίστα με τις ερωτοαπαντήσεις της Folli Follie για την πρότασή της προς τους ομολογιούχους (στα αγγλικά)



    ΣΧΟΛΙΑ