• Business

    Folli Follie: «Ανυπόστατη, ψευδής και συκοφαντική» η έκθεση της Quintessential

    • NewsRoom
    Τζώρτζης Κουτσολιούτσος Folli Follie

    Τζώρτζης Κουτσολιούτσος. Folli Follie


    «Το σημερινό δημοσίευμα της Quintessential Capital Management είναι ανυπόστατο, ψευδές, συκοφαντικό και παραπλανητικό με άμεσο αποτέλεσμα τη ζημία των συμφερόντων της εταιρείας και των μετόχων της», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Folli Follie, μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του βρετανικού hedge fund που οδήγησε σε «βουτιά» τη μετοχή της εισηγμένης.

    Η εταιρεία σημειώνει ταυτόχρονα ότι «επιφυλάσσεται να επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό με αναλυτικά στοιχεία διάψευσης των κατ’ ιδίαν ψευδών πληροφοριών και στοιχείων που αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα».

    Επισημαίνει, τέλος, ότι «έχει ήδη αναθέσει στους νομικούς συμβούλους της να κινηθούν με οποιοδήποτε τρόπο κρίνουν σκόπιμο προκειμένου να προασπίσουν, σε αστικό και ποινικό επίπεδο, τα δικαιώματα της Εταιρείας, των μετόχων της και εν γένει του επενδυτικού κοινού».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίθεση ξένων fund στη Folli Follie – Τα στοιχεία-φωτιά που ρίχνουν 30% τη μετοχή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί το fund QSM χαρακτηρίζει τη Folli Follie «Parmalat» – Το σκάνδαλο μεγατόνων της ιταλικής γαλακτοβιομηχανίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Folli Follie: Τι αποκαλύπτει η ανεξήγητη… σιγή της διοίκησης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίθεση ξένου fund στη Folli Follie – Τα στοιχεία-φωτιά που ρίχνουν 30% τη μετοχή – Όλη η έκθεση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι λέει ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τη Folli Follie – 108 εκατ. χάνει η οικογένεια Κουτσολιούτσου



    ΣΧΟΛΙΑ