• Business

    Φοιτητική ζωή; Κάθε αρχή και έξυπνη!

    • NewsRoom


    Νέο σπίτι, νέα αρχή. Θέλουμε όλα να λειτουργούν απλά και εύκολα!

    Ένα διαφορετικό φθινόπωρο από τα άλλα και με πολλές αλλαγές διανύουμε όλοι φέτος. Για κάποιους, ωστόσο, η πρόκληση είναι διπλή, καθώς αυτή η περίοδος είναι η αρχή μίας καινούριας φάσης στη ζωή τους.

    Σε ένα τέτοιο νέο ξεκίνημα βρίσκονται και οι φοιτητές, που, έχοντας αφήσει πια πίσω τους τις σχολικές τάξεις, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την ακαδημαϊκή τους πορεία στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους. Κι ενώ αυτή η νέα αρχή είναι ήδη αγχωτική για όλους, εκείνοι που θα βρεθούν μακριά από το σπίτι τους, σε μία άλλη πόλη και ένα καινούριο σπίτι, θα έχουν πολλά καινούρια πράγματα να μάθουν και να προσαρμοστούν.

    Οι φοιτητές που θα μείνουν μακριά από το σπίτι τους έχουν ένα πλεονέκτημα και ένα μειονέκτημα: Θα έχουν το δικό τους σπίτι, τους δικούς τους κανόνες, τους δικούς τους ρυθμούς. Θα πρέπει, όμως, ταυτόχρονα να κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνοι τους. Αυτό σε πολλούς μπορεί να φαίνεται βραχνάς. Δεν χρειάζεται όμως και να είναι.

    Οι φοιτητές του σήμερα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλών δυνατοτήτων, με συσκευές που δίνουν την ευκαιρία στον χρήστη να εκτελεί τις υποχρεώσεις του με απλά βήματα και χωρίς κόπο. Οι νέοι φοιτητές, που θα μάθουν για πρώτη φορά πώς είναι να ζεις μόνος, δεν χρειάζεται να κοπιάζουν με παλιές, σύνθετες συσκευές. Ο εξοπλισμός του νέου σπιτιού με σωστές, πρακτικές λύσεις είναι το απόλυτο must για ένα λειτουργικό σπίτι και μία cool φοιτητική ζωή.

    Η MediaMarkt ξέρει πώς να κάνει συναρπαστική κάθε αρχή, με έξυπνες λύσεις και για τους φοιτητές. Ανακάλυψε στο mediamarkt.gr ή σε ένα από τα 13 καταστήματα της MediaMarkt όλα εκείνα που θα κάνουν το δικό σου ξεκίνημα μοναδικό σε ασυναγώνιστες τιμές, πάντα με την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την μεγάλη ποικιλία ειδών, για κάθε αρχή και έξυπνη.

    Η αρχή γίνεται φυσικά από την κουζίνα. Ο σωστός εξοπλισμός της κουζίνας είναι απαραίτητος, ώστε να εξασφαλίσεις ότι δεν θα χρειάζεσαι καθημερινά το… σουβλατζίδικο της γειτονιάς, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να δεις αυτή την περίοδο ως μία ευκαιρία εξάσκησης των μαγειρικών σου ικανοτήτων! Το ψυγείο UNITED UND 1436 R μπορεί να χωρέσει όλα εκείνα που θα χρειαστείς για τις ώρες που θα περάσεις στην κουζίνα, ενώ ο λειτουργικός του σχεδιασμός θα σε βοηθήσει να ταξινομήσεις τα πράγματα του ψυγείου με τρόπο πρακτικό και απόλυτα βολικό.

    Κι επειδή δεν θέλεις να περνάς πολύ χρόνο στην κουζίνα, μία συσκευή που θα ετοιμάζει γρήγορα και με απλές κινήσεις όλα σου τα γεύματα είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητή. Η κουζίνα UNITED UFC 60251, με τέσσερις εστίες και φούρνο αποτελεί ιδανική λύση για το ρόλο αυτό. Το «έξυπνο» μέγεθός της και η οικονομική της κατανάλωση την καθιστούν πραγματικά κατάλληλη για το νέο φοιτητικό σπίτι.

    Ακόμη ένα δύσκολο και ακατανόητο project για τους νέους φοιτητές είναι φυσικά η ώρα του πλυντηρίου. Το UNITED UWM 6010 θα λύσει τα χέρια σε όποιον δυσκολεύεται με το… ακατανόητο πλυντήριο, κάνοντας γρήγορες και αποτελεσματικές πλύσεις. Η χωρητικότητα των 6 κιλών σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να βάζεις συνέχεια πλυντήριο, καθώς σε κάθε πλύση μπορείς να καθαρίζεις πολλά από τα ρούχα σου.

    Και για να μπαίνουν γρήγορα τα καθαρά ρούχα και πάλι στην ντουλάπα, πρέπει να περάσουν από τον σκόπελο του σιδερώματος. Πλέον, όμως, το σιδέρωμα έχει γίνει πιο εύκολο και γρήγορο από ποτέ. Το IZZY 8030 APOLLON 2600 δίνει τέλειο αποτέλεσμα χωρίς πολλές επαναλήψεις. Έτσι, το σιδέρωμα δεν φαντάζει πια τόσο δυσάρεστο.

    Κι επειδή το καινούριο σπίτι θα είναι ανοιχτό για όλους και εκεί θα φιλοξενήσουμε τις παρέες μας για τα επόμενα χρόνια, πρέπει να είναι πάντα καθαρό και έτοιμο να υποδεχθεί τους φίλους μας. Η σκούπα SINGER VC-17803050-BSTR θα κάνει την αγγαρεία της καθαριότητας παιχνιδάκι.

    Κι όταν όλες οι δουλειές του σπιτιού τελειώσουν, θα πρέπει φυσικά να ασχοληθούμε και με τη σχολή και τις αμέτρητες εργασίες της. Το HP Notebook 15S-fq1000nv Intel Core i3-1005G1 «τρέχει» γρήγορα και έτσι θα τελειώνεις την εργασία και θα σου μένει χρόνος και για ένα επεισόδιο από την αγαπημένη σου σειρά.

    Αν, πάλι, θες να αράξεις για ταινία με τους φίλους σου, με την HISENSE H 32 A 5100 θα έχεις άψογη εικόνα και τέλεια χρώματα, για να απολαμβάνεις την δράση της ταινίας με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο!

    Κι αν βαρεθείς την πολλή οθόνη, κλείσε laptop και τηλεόραση και βάλε δυνατά τη μουσική. Με το SONY MHC-V11, μπορείς πραγματικά να κάνεις πάρτι. Μην ξεχάσεις μόνο να καλέσεις και τους γείτονες, για να μην έχεις προβλήματα.

    Η φοιτητική ζωή ξεκινά και θα είναι συναρπαστική. Ένα «έξυπνο» σπίτι με σωστά διαλεγμένες και λειτουργικές συσκευές θα κάνει την καθημερινότητά σου ξέγνοιαστη και ευχάριστη, όπως ακριβώς πρέπει να είναι για έναν φοιτητή!



    ΣΧΟΛΙΑ