• Business

    ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ: Ενισχύονται οι “δεσμοί” της με τη Nestlé

    • Έφη Τσιβίκα

    (από αριστερά) Bernat Albinyana, Γενικός Διευθυντής Ιταλίας & Ελλάδας της Galderma, Διονύσιος Φιλιώτης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ, Δημήτρης Ρηγόπουλος, Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΕΚΠΑ, Δημήτρης Ιωαννίδης, Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΑΠΘ


    Στο χώρο της Δερματολογίας επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα ο Όμιλος ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ, μέσω της νέας στρατηγικής συνεργασίας που σύναψε με την ηγετική εταιρία δερματολογικών προϊόντων Galderma. Η Galderma, τμήμα ιατρικών λύσεων της Nestlé Skin Health, έχει παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, με ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για τη θεραπευτική αντιμετώπιση μιας σειράς δερματολογικών καταστάσεων.

    Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία που συνάπτει ο Όμιλος με θυγατρική του πολυεθνικού κολοσσού τον τελευταίο χρόνο, καθώς το Μάιο του 2017 ανακοίνωσε τη στρατηγική συμμαχία του με τη Nestlé Health Science για την παροχή εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής.

    Η νέα συνεργασία, η οποία ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου, από τον κ. Διονύσιο Φιλιώτη, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Φαρμασέρβ-Λίλλυ και τον κ. Bernat Albinyana, Γενικό Διευθυντή Ιταλίας & Ελλάδας της Galderma, με τη συμμετοχή των κ. Δημήτρη Ρηγόπουλου, Καθηγητή Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΕΚΠΑ, Νοσοκ. «Α. Συγγρός» και ο κ. Δημήτρη Ιωαννίδη, Καθηγητή Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΑΠΘ, Νοσοκ. «Ιπποκράτειο», περιλαμβάνει:

    • Φάρμακα κατάλληλα για την αντιμετώπιση της ακμής, της ροδόχρους νόσου, της ψωρίασης του τριχωτού της κεφαλής και της ακτινικής κεράτωσης.
    • Μια πρωτοποριακή σειρά δερμοκαλλυντικών για τη φροντίδα του ευαίσθητου, ξηρού, ακνεϊκού ή ατοπικού δέρματος καθώς και προϊόντων για την ονυχομυκητίαση.
    • Εξελιγμένης τεχνολογίας προϊόντα αισθητικής Δερματολογίας ενέσιμου υαλουρονικού οξέος για καταπολέμηση ρυτίδων.

    Ορισμένα από τα σκευάσματα είναι συνταγογραφούμενα, άλλα ΜΗΣΥΦΑ και όλα θα διατίθενται από τα φαρμακεία. Τα συνταγογραφούμενα είναι 7 και αναμένεται να αυξηθούν μέσα στο τρέχον και στο επόμενο έτος, ενώ τα ΜΗΣΥΦΑ περιλαμβάνουν 1 φάρμακο και 1 δερματοκαλλυντικό, συν τα προϊόντα υαλουρονικού οξέως.

    (από αριστερά) Bernat Albinyana, Γενικός Διευθυντής Ιταλίας & Ελλάδας της Galderma, Διονύσιος Φιλιώτης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ, Δημήτρης Ρηγόπουλος, Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΕΚΠΑ, Δημήτρης Ιωαννίδης, Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΑΠΘ

    Στο πλαίσιο του νέου deal, η εταιρία σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί άμεσα με κλινική έρευνα στον τομέα της Δερματολογίας, δίνοντας προτεραιότητα στα Πανεπιστημιακά Ερευνητικά Κέντρα της χώρας.  Τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ στην Έρευνα και Ανάπτυξη, εκ των οποίων τα 12 αφορούν το 2017. Διαθέτει το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη 32 κλινικές μελέτες.

    «Σήμερα ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με την εταιρεία Galderma, μέλος του κολοσσού Nestle! Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι που μια εταιρεία όπως η Nestle, μέσα από έρευνα με σοβαρά και αυστηρά κριτήρια, ξεχώρισε και επέλεξε τη Φαρμασέρβ ως επιχειρηματικό συνεργάτη και ως μια εταιρεία που συμβαδίζει μαζί της σε ποιότητα, κύρος, ηθική και ισχύ!» δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Διονύσιος Φιλιώτης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ.

    «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα μας συνεργασία με τη Φαρμασέρβ-Λίλλυ! Μια συνεργασία με πολύ μεγάλη δυναμική, η οποία έρχεται να προσφέρει μοναδικά, καινοτόμα, πρωτοποριακά προϊόντα στην Ελληνική αγορά. Η συνεργασία μας αφορά σε συνταγογραφούμενα φάρμακα, σε μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και σε καταναλωτικά προϊόντα περιποίησης και φροντίδας του δέρματος. Προϊόντα τα οποία κυκλοφορούν με επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου. Αγορές όπως Ασία, Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και η υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης, αφορά σε προϊόντα ιατρικής αισθητικής τα οποία είναι τόσο πρωτοποριακά που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τον τρόπο που ο κόσμος αντιμετωπίζει τη φροντίδα του δέρματος» ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Bernat Albinyana, Γενικός Διευθυντής Ιταλίας & Ελλάδας της Galderma.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κορρές : Κατατέθηκε η υποχρεωτική δημόσια πρόταση της «Nissos Holdings»

     

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θ. Τρύφων: Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία δίνει καθημερινά αγώνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανοίγει ο δρόμος για επενδύσεις στη βιομηχανία της φαρμακευτικής κάνναβης



    ΣΧΟΛΙΑ