• Business

    Φάρμα Μπράλου: Τίτλοι τέλους για τα καταστήματα λιανικής πώλησης και εστίασης

    Φάρμα Μπράλου

    Φάρμα Μπράλου


    Λουκέτο στα καταστήματα λιανικής πώλησης και εστίασης βάζει η Φάρμα Μπράλου. Θέτοντας έτσι τέλος στο φιλόδοξο εγχείρημα του Δάμη Πειθή, που από μια φάρμα στον Μπράλο εξελίχθηκε σε αλυσίδα κρεοπωλείων και καταστημάτων εστίασης – ψητοπωλείων.

    Η ίδια η εταιρεία ενημέρωσε για την εξέλιξη, με μια ανακοίνωση, τους πελάτες της.

    «Όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης κρέατος, καθώς και τα καταστήματα εστίασης, έκλεισαν. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και για την εμπιστοσύνη σας, όλα αυτά τα χρόνια. Σύντομα, θα σας ανακοινώσουμε τα σχέδιά μας, για τη νέα εποχή».

    Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν έπεσε κεραυνός εν αιθρία, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα οικονομικά. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στις τελευταίες οικονομικές της καταστάσεις (2021) εμφάνιζε μεγάλες ζημιές ύψους 365.000 ευρώ επί τζίρου 2 εκατομμυρίων ευρώ το 2021) και με υποχρεώσεις 1,3 εκατομμυρίων ευρώ. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι δύο μήνες πριν τα δύο  από τα τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Φάρμα Μπράλου παραιτήθηκαν από το ΔΣ με εξώδικη δήλωση παραίτησης, αφήνοντας τον κ. Δάμη Πειθή ως μοναδικό μέλος στο ΔΣ.

    Ο Δάμης Πειθής άνοιξε το πρώτο gourmet κρεοπωλείο στην Κηφισιά το 2014. Το κατάστημα εκτός από κρεοπωλείο λειτούργησε και ως εστιατόριο, όπου ο πελάτης είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος το κομμάτι κρέατος που επιθυμούσε. Η πετυχημένη πορεία του οδηγεί στο άνοιγμα ενός ακόμη εστιατορίου στο Κολωνάκι, το οποίο υποδέχεται καθημερινά ντόπιους και ξένους τουρίστες που επισκέπτονται το κέντρο της πόλης.

    Ακολούθησε το άνοιγμα εστιατορίου στη Βάρη, το οποίο όμως δεν είχε τύχη καθότι έχει διακόψει τη λειτουργία του.

    Μαζί με τα καταστήματα λιανικής έχει τεθεί εκτός λειτουργίας και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Φάρμας Μπράλου. Το αν θα συνεχίσει να λειτουργεί η Φάρμα σε επίπεδο παραγωγής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

    Διαβάστε επίσης

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Σφραγίζουν τώρα το NAMMOS Concept στη Μύκονο

    Κλουκίνας-Λάππας: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Σ. Μπακαγιάννης



    ΣΧΟΛΙΑ