• Business

    Σφραγίζεται το NAMMOS Concept στη Μύκονο – Η στιγμή της «εφόδου» των Αρχών (video)

    • NewsRoom
    Nammos Concept

    Nammos Concept, Μύκονος


    Στην αναστολή λειτουργίας μερικών τμημάτων του NAMMOS Concept στη Μύκονο προχώρησαν οι Αρχές.

    Ειδικότερα, παρουσία της αστυνομίας καθώς και του εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου σφραγίστηκε το εστιατόριο «Concept» και το τμήμα της παραλίας που εξυπηρετείται από αυτό.

    Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ δόθηκε από τον γενικό γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Ευθύμιο Μπακογιάννη, εντολή επιβολής κύρωσης αναστολής άδειας λειτουργίας των επιχειρήσεων «NAMMOS VILLAGE PROPERTY MANAGEMENT Α.Ε.», «NAMMOS WORLD ΙΚΕ», «MYCRE INVESTMENT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», «ΝΑΜΜΟS RESTAURANT BY THE SEA A.Ε.» στην περιοχή «Ψαρρού» της Μυκόνου, κατ΄εφαρμογή των κυρώσεων της παρ. 1 του άρθρου 271Α του ν. 5037/2023, για αυθαίρετες κατασκευές, αμελλητί και το αργότερο εντός 24ωρών, μέχρι τις 19 Μαΐου 2023.

    Είχε προηγηθεί η απόρριψη, από το Εφετείο Αθηνών, του αιτήματος των εκπροσώπων της επιχείρησης για αναστολή της απόφασης κατεδάφισης, ανοίγοντας τον δρόμο, για την κατεδάφιση 500 τετραγωνικών μέτρων αυθαίρετων κατασκευών του εντός της επιχείρησης.

    Έτσι, το πρωί της Παρασκευής συνεδρίασε ο Δήμος Μυκόνου με θέμα την αναστολή λειτουργία της επιχείρησης, δηλώνοντας ωστόσο αναρμόδιος, με την υπόθεση να περνά στα χέρια του ΕΟΤ, ο οποίος και έδωσε την εντολή για σφράγισμα μερικών εκ των εγκαταστάσεων του Nammos.

    Η ιδιοκτησία του Nammos πάντως αποφάσισε να στραφεί δικαστικά κατά της απόφαση.

    Η στιγμή που αστυνομικοί μπαίνουν στο Nammos

    Δείτε το βίντεο:

     

    Διαβάστε επίσης:

    Εκλογές: Ψηφίζουν τώρα οι Έλληνες στο Ηνωμένο Βασίλειο – Ποια τα 12 εκλογικά κέντρα



    ΣΧΟΛΙΑ