ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο θρίαμβος των 6, το ράλι του Λαβίδα, η έκπληξη των Attica, τα νέα περίεργα στα Μάρμαρα Παυλίδη, ο νέος στόλος του Σαραντίτη, τα γλέντια της (πιστολέρο) Φουσέκη στην Μύκονο, το λουκέτο στο Barbarossa και τι έγινε με τον Ρέμο στο Nammos
Στις 12/3/2025 ο κ. Ζαννής Φρατζέσκος απέστειλε στο mononews εξώδικη διαμαρτυρία-δήλωση-πρόσκληση (Διαβάστε εδώ το εξώδικο του κ. Ζαννή προς το mononews.gr) με την οποία διαμαρτύρεται για τις αναρτήσεις μας σε σχέση με την επιχειρηματική και κοινωνική του διαδρομή.
Σε απάντησή του, δηλώνουμε τα εξής:
Κάθε δημοσίευμα που αναρτούμε γίνεται στα πλαίσια του συνταγματικά κατοχυρωμένου θεσμικού μας καθήκοντος για άμεση, πλήρη και ελεύθερη ενημέρωση και πληροφόρηση του αναγνωστικού κοινού. Σε καμιά απολύτως περίπτωση το mononews, η διοίκησή του και οι συντάκτες των άρθρων δεν κινήθηκαν από πρόθεση να προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη του κ. Ζαννή και του εστιατορίου NAMMOS, δεδομένου ότι δεν υφίσταται ουδείς προσωπικός ή άλλος λόγος προς τούτο. Αντιθέτως, το mononews.gr, βασιζόμενο σε πραγματικά δεδομένα και διασταυρωμένες πληροφορίες, ανάρτησε το σχετικό δημοσίευμα. Η δε ανάρτησή μας ουδόλως περιείχε ψευδές, συκοφαντικό και παραπλανητικό περιεχόμενο.
Το mononews.gr έχει καθήκον να ασκεί κριτική ακόμη και δριμεία στα πρόσωπα, των οποίων οι πράξεις ενδιαφέρουν και απασχολούν τη κοινή γνώμη και δεν δέχεται υποδείξεις από τον κ. Ζαννή για τις δημοσιογραφικές επιλογές λεκτικής αποτύπωσης της πραγματικότητας. Η δε επιχειρούμενη μομφή του για δήθεν άσκηση αθέμιτης πίεσης εκ μέρους του mononews σε βάρος του προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Ανοίγουν» τα κινητά τηλέφωνα των 2 προφυλακισμένων γιατρών
- Το ιστορικό κτίριο Γκίνη επιστρέφει στην ακαδημαϊκή ζωή – Δωρεά 25 εκατ. ευρώ από Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς
- Νικόλαος Λιβανός (Kyla Shipping): Πώς έκλεισε η υπόθεση των οφειλών $112 εκατ. και των δύο πλοίων που κατασχέθηκαν από την Τράπεζα Πειραιώς
- Χρηματιστήριο: Νέα υψηλά για ΠΕΙΡ, ΕΥΡΩΒ, +4,5% η Credia, πάρτι στην Avax λόγω Alpha Finance
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.