• Ευελιξία, μείωση εξόδων και ασφάλεια στη διαχείριση του εκτυπωτικού σας στόλου

    Business

    Ευελιξία, μείωση εξόδων και ασφάλεια στη διαχείριση του εκτυπωτικού σας στόλου

    • NewsRoom

    Περνώντας σε μια εποχή νέας κανονικότητας οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί, στην προσπάθειά τους να εναρμονιστούν και να λειτουργήσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, ψάχνουν συμμάχους σε διάφορα επίπεδα που θα προάγουν την εύρυθμη λειτουργία τους.

    Θεμελιώδες κομμάτι αυτής είναι η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του εξοπλισμού τους και περισσότερο σε ό,τι αφορά το κομμάτι της πληροφορικής. Η δε κατηγορία του εκτυπωτικού στόλου είναι ιδιαίτερη και χρήζει σωστής διαχείρισης ώστε να μπορούν όλοι οι χρήστες να εξυπηρετούνται από τον εξοπλισμό με τον καλύτερο τρόπο.

    Στην προσπάθεια αυτή αρωγοί των επιχειρήσεων και των οργανισμών είναι οι συνεργάτες τους και οι προσαρμοσμένες και ειδικά σχεδιασμένες λύσεις εκτυπωτικής διαχείρισης που μπορούν να τους προσφέρουν.

    Η Eurosupplies είναι αυτός ο συνεργάτης, ως HP Amplify Power Services Partner, με εμπειρία και παρουσία στο κομμάτι του εκτυπωτικού και του MPS (Managed Print Services) για πάνω από 25 έτη, που μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την κατάλληλη λύση για κάθε ανάγκη και απαίτηση.

    Έχοντας στη φαρέτρα της όπλα και εργαλεία από το μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της HP, σε συνδυασμό με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες και custom λύσεις στους συνεργάτες της, έχοντας πλέον προσθέσει και τη σειρά των Α3 Managed εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων HP στο portfolio της.

    Η Eurosupplies, αξιολογώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά, σχεδιάζει το κατάλληλο πρόγραμμα που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του και στα πλαίσια αυτά αξιοποιούνται στο έπακρο οι επιλογές που δίνει και η HP ως η μεγαλύτερη κατασκευάστρια του κλάδου. Εστιάζοντας σε τομείς όπως η ασφάλεια, η μείωση του κόστους και η ορθή λειτουργία, μπορεί να παρέχει λύσεις και αυτοματισμούς που αφορούν τόσο στον εκτυπωτικό στόλο όσο και στα αναλώσιμα, στο λογισμικό και στην τεχνική υποστήριξη.

    Ο κάθε οργανισμός και η κάθε επιχείρηση μπορεί να εστιάσει σε ένα ή περισσότερα σημεία αναφοράς όπως λύσεις cloud με ανεπτυγμένα πρωτόκολλα ασφαλείας (HP Wolf Security), ώστε να μπορούν οι χρήστες να εκτυπώνουν και να σαρώνουν από οπουδήποτε χωρίς τον κίνδυνο διάρρευσης ευαίσθητων πληροφοριών – επίσης οι διάφορες διαθέσιμες εφαρμογές (HP Workpath apps) και τα user friendly interfaces των μηχανημάτων είναι μερικά από αυτά.

    Αξιοποιώντας τις παραπάνω υπηρεσίες MPS, ο τελικός χρήστης μπορεί να καταφέρει να κερδίσει πολλά και διαφορετικά οφέλη είτε πρόκειται για μεγάλο οργανισμό είτε για μικρή / μεσαία επιχείρηση οποιουδήποτε κλάδου.

    Μερικά από αυτά είναι:

    • Μεγάλη μείωση λειτουργικών δαπανών αλλά και του κόστους εκτύπωσης και μάλιστα με την αποκλειστική χρήση Αυθεντικών αναλώσιμων HP
    • Σημαντική απελευθέρωση χρόνου για τα τμήματα ΙΤ καθώς δεν ασχολούνται πλέον με τη διαχείριση του H/W
    • Απρόσκοπτη λειτουργία του εκτυπωτικού στόλου με ελαχιστοποίηση βλαβών και επεμβάσων
    • Αύξηση παραγωγικότητας και ταχύτητας όλων των τμημάτων χάρη στην αδιάλειπτη ροή εργασιών
    • Ασφαλή χρήση με πολυεπίπεδα πρωτόκολλα ασφαλείας για μέγιστη προστασία από κάθε παραβίαση δικτύου
    • Πλήρη σουίτα επιλογών λογισμικού που εξασφαλίζει την απαραίτητη ευελιξία
    • Ουδέτερο ενεργειακό αποτύπωμα χάρη στα υψηλά κριτήρια βιωσιμότητας της HP (carbon neutral printing)

    Carbon neutral printing

    Με το βλέμμα στραμμένο στα νέα Υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας και στoν ψηφιακό μετασχηματισμό, μέσα από ευέλικτα και διάφανα προγράμματα με μειωμένα κόστη και εξασφαλισμένο κέρδος σε χρόνο, χρήμα και διαχείριση από την πρώτη μέρα, η επιλογή μιας MPS λύσης με την Eurosupplies και την HP είναι μονόδρομος.