• Business

    Euler Hermes Hellas: Η Τερέζα Σκαρλάτου νέα Country Manager

    • NewsRoom
    Τερέζα Σκαρλάτου, Country Manager της Euler Hermes Hellas

    Τερέζα Σκαρλάτου, Country Manager της Euler Hermes Hellas


    Η Euler Hermes, η κορυφαία εταιρεία ασφάλισης εμπορικών πιστώσεων στον κόσμο, ορίζει την Τερέζα Σκαρλάτου ως Country Manager της Euler Hermes Hellas.

    Από την 1η Απριλίου και ακολουθώντας την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών, η κα Σκαρλάτου θα διαδεχθεί τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο Andrea Misticoni. Με έδρα στην Αθήνα, η κα Σκαρλάτου θα αναφέρεται στον Luca Burrafato, επικεφαλής της Euler Hermes για τις χώρες της Μεσογείου, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

    Η Τερέζα Σκαρλάτου θα αναλάβει το ρόλο, έχοντας προηγουμένως τη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας του Ομίλου Solunion, της κοινοπραξίας των Ομίλων Euler Hermes και Mapfre για την Ισπανία και τη Λατινική Αμερική. Πριν ενταχθεί στη Solunion το 2016, κατείχε ανώτερες θέσεις στην Οικονομική, Εμπορική και Market Management Διεύθυνση στην Euler Hermes Hellas.

    Ο Luca Burrafato σημείωσε: «Η ανάληψη του ρόλου Country Manager από την Τερέζα θα ενισχύσει το στρατηγικό σχεδιασμό και την αποστολή μας στην Ελλάδα. Με τον επαγγελματισμό της και την ισχυρή γνώση της αγοράς, αναμφίβολα θα οδηγήσει την Euler Hermes Hellas σε μια επιτυχημένη πορεία στα θέματα ανάπτυξης, μετασχηματισμού και πελατοκεντρικής κουλτούρας».

    Η Euler Hermes Hellas ιδρύθηκε το 1995 και απασχολεί 52 άτομα στα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα και στα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρία παρέχει στην αγορά μια σειρά από λύσεις για την κάλυψη του πιστωτικού κινδύνου. Η Ελλάδα είναι μέρος της Περιοχής Μεσογείου, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Euler Hermes, η οποία καλύπτει 14 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των χωρών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, του Ισραήλ, της Ιταλίας, του Μαρόκου, της Τυνησίας, της Πορτογαλίας, της Νότιας Αφρικής και της Τουρκίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Το παγκόσμιο ΑΕΠ αναμένεται να αυξηθεί κατά +4,1% το 2022 παρά την εξάπλωση του ιού



    ΣΧΟΛΙΑ