• Business

    efood: Oι διανομείς βαθμολογούν θετικά τη συνολική συνεργασία τους με την εταιρεία

    • NewsRoom


    Το efood αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες διανομέων στην ελληνική αγορά, για τους οποίους καταγράφει κάθε μήνα το βαθμό ικανοποίησής τους για τη συνεργασία τους με την εταιρεία, μέσω σχετικής έρευνας.

    Η αξιολόγηση του efood από τους διανομείς του, παραμένει σταθερά θετική, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με τα δύο τρίτα αυτών που συμμετείχαν στην έρευνα (65%), για το μήνα Οκτώβριο, να δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία (9 έως 10) στη συνεργασία τους με την εταιρεία, καταγράφοντας ως βασικά της στοιχεία την ελευθερία, την αξιοπιστία, την ευελιξία και τη συνέπεια πληρωμών.

    Οι πόλεις, εκτός των δύο μεγάλων αστικών κέντρων, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με την υψηλότερη βαθμολογία για τον Οκτώβριο είναι η Λάρισα, η Πάτρα και τα Ιωάννινα, όπου οι διανομείς του efood κατέγραψαν το μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης, στη συνεργασία τους με την εταιρεία.

    Οι διανομείς του efood συστήνουν νέους εργαζόμενους προς συνεργασία

    Το efood έχει θεσπίσει μια διαδικασία σύστασης, μέσω της οποίας οι διανομείς του μπορούν να προτείνουν νέους συνεργάτες απολαμβάνοντας μάλιστα bonus για κάθε επιτυχημένη σύσταση.

    Μέσω αυτής της διαδικασίας, 162 νέοι διανομείς ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με το efood, εντός του 2023, ενώ o αριθμός των διανομέων που προχώρησε σε σύσταση είναι 217, στοιχείο που αποτυπώνει επιπλέον, τη θετική αξιολόγηση των διανομέων για το efood, ως εργοδότη.

    Διαβάστε επίσης:

    Η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει το Ladies Run για 11η συνεχόμενη χρονιά

    ΟΠΑΠ Game Time: Τα μυστικά του Μαραθωνίου με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου

    Βραβεία Ωνάση 2023 στα Χρηματοοικονομικά, το διεθνές εμπόριο και τη ναυτιλία



    ΣΧΟΛΙΑ