• Epsilon College

    Epsilon College

    Business

    Epsilon College: Εξειδικευμένες σπουδές, σίγουρη σταδιοδρομία

    • NewsRoom

    Θες να συνεχίσεις τις σπουδές σου. Αλλά και να εξελιχθείς στη δουλειά σου. Αναζητείς, λοιπόν, εξειδικευμένες σπουδές με επαγγελματική αναγνώριση. Γνώσεις και κατάρτιση που να ανοίγουν πόρτες στην αγορά εργασίας και θα σε οδηγήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην επαγγελματική καταξίωση που επιζητείς.

    Δεν θες οι γνώσεις σου να είναι μόνο θεωρητικές. Θες να έχουν άμεση σχέση με τον χώρο εργασίας, να ξεκλειδώνουν δυνατότητες ανέλιξης.

    Θες τεχνογνωσία, αλλά και ευελιξία. Ξέρεις καλά ότι επαγγελματική επιτυχία και μάθηση πηγαίνουν χέρι-χέρι. Και δεν είσαι από τους ανθρώπους που επαναπαύονται, αλλά από εκείνους που στοχεύουν ψηλά.

    Πού θα βρεις, όμως, αυτό που θες; Η σωστή επιλογή, το ξέρεις, είναι μονόδρομος. Σε έναν κόσμο που φαντάζει γεμάτος άπειρες επιλογές, εσύ πρέπει να επιλέξεις το καλύτερο. Κι αυτό είναι δίπλα σου, αφού στο Epsilon College η εκπαίδευση πηγάζει από την αγορά εργασίας! Με προγράμματα που εστιάζουν στις ανάγκες της εργασίας, συνεχή δυναμική προσαρμογή στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, προσομοίωση πραγματικού εργασιακού περιβάλλοντος στην εκπαίδευση, μάθηση στον χώρο εργασίας, πραγματική διασύνδεση με θέσεις απασχόλησης, για τη δημιουργία στελεχών με γνώσεις που βασίζονται στις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων. Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή και επαγγελματία με Live Online Μαθήματα αλλά και επιλογή για μαγνητοσκοπημένη παρακολούθηση.

    Epsilon College – Your Future. Our Mission.

    Το Epsilon College αποτελεί μέλος του Epsilon Net Group, της μεγαλύτερης εταιρείας πληροφορικής στην Ελλάδα.

    Η εκπαίδευση δεν αποτελεί άγνωστη λέξη για την Epsilon Net καθώς στα 20 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά δρώμενα η εταιρεία δεν έχει αποχωριστεί τον εκπαιδευτικό της πυλώνα παρά την αλματώδη ανάπτυξη που έχει γνωρίσει στον τομέα της πληροφορικής. Αντιθέτως, χρόνο με τον χρόνο, οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες του ομίλου ενισχύονται με επενδύσεις και καινοτόμες υπηρεσίες.

    Η παροχή μεταπτυχιακών σπουδών σε συνεργασία με Ευρωπαϊκά και Βρετανικά Πανεπιστήμια ήταν η φυσική συνέχεια μιας πορείας 20 ετών, εκπληρώνοντας το όραμα του Γενικού Διευθυντή του κολλεγίου, Γιώργου Ιωάννου, «Nα δημιουργήσουμε τον εκπαιδευτικό φορέα του μέλλοντος, ένα κολλέγιο που θα απορρέει από την ίδια την αγορά και θα οδηγεί τους φοιτητές σε αυτήν».

    Με στόχο να εκπαιδεύσει τους ηγέτες του αύριο, παρέχει εξιδεικευμένες υπηρεσίες μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, Logistics, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, της Πληροφορικής και του Τουρισμού. Προσφέρει καινοτόμα μαθήματα μέσα από σύγχρονα διεθνή προγράμματα σε συνεργασία με κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια με ενσωματωμένη πρακτική άσκηση και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας. Η παροχή υπηρεσιών επιλογής ανθρωπίνου δυναμικού που προσφέρει στις επιχειρήσεις αλλά και οι ευκαιρίες άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασής στους σπουδαστές καθιστούν το Epsilon College μοναδικό στην αγορά της Ελλάδας.

    Αναγνωρίζοντας τη σημασία της σύγχρονης και εξιδεικευμένης εκπαίδευσης στο ελληνικό επιχειρείν, το Epsilon College παρέχει τις καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις στην καθημερινή εργασία ή να χρησιμοποιήσουν τους παρεχόμενους τίτλους ως εφόδιο για την επαγγελματική τους ανέλιξη, προσφέροντας εξειδίκευση στο αντικείμενο της επιλογής τους, με αποτέλεσμα την άμεση ενσωμάτωσή τους στην αγορά εργασίας. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται σε θεωρητικό επίπεδο μέσω των μαθημάτων αναλύοντας τεχνικές επίλυσης προβλημάτων, ενώ αναλαμβάνουν και δημιουργικά project που τους προσφέρουν πρακτική άσκηση και hands-on εμπειρία.

    Οι εισηγητές του κολλεγίου είναι υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων, με άρτια εξειδίκευση ανά πεδίο διδασκαλίας, οι οποίοι μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις και πρακτικές από το εγχώριο και διεθνές περιβάλλον.

    Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και σπουδαστή, με δυνατότητα αξιοποίησης Online Μαθήματων και παράλληλη επιλογή επαναλήψεων μέσω μαγνητοσκοπημένης παρακολούθησης και δυνατότητα να συμμετοχής μέσα από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (PC, Tablet και Smartphone).

    Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με το University of Northampton

    Επιπλέον, τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών παρέχονται μέσω franchise συνεργασίας από το University of Northampton. Αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώνεις τη φοίτησή σου στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα πρότυπα που ακολουθεί το βρετανικό πανεπιστήμιο, με προνομιακά δίδακτρα. Προσφέρεται, όμως, και η δυνατότητα πλήρους υποτροφίας που δίνει τη δυνατότητα στον φοιτητή να μην πληρώσει τίποτα για την φοίτησή του, πέρα από τα βιβλία που και αυτά δεν είναι υποχρεωτικά.

    Το University of Northampton έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework – TEF), την υψηλότερη βαθμολογία και κατάκτηση για ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα! Το βραβείο απονέμεται στα Πανεπιστήμια που σημειώνουν αριστεία και εξαιρετικές επιδόσεις στη διδασκαλία, στη συνολική εμπειρία μάθησης και στα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι φοιτητές τους, προωθώντας την έρευνα και την παραγωγή νέας γνώσης.

    Σε ό,τι αφορά ειδικότερα το πρόγραμμα ΜΒΑ, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι σήμερα ένας από τους πιο περιζήτητους τίτλους σπουδών παγκοσμίως. Η επιτυχία του οφείλεται  στο γεγονός ότι βοηθάει τον κάτοχό του να διοικήσει αποτελεσματικά μια επιχείρηση. Το δε ΜΒΑ του University of Northampton είναι άρτιο, σύγχρονο και δυναμικό, ενώ διαφέρει από τα κλασσικά ΜΒΑ, αφού συνδυάζει τη διοίκηση με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και περιλαμβάνει μαθήματα που κάνουν τη διαφορά, όπως Competitive Strategy and Innovation, International Business Negotiation, The Entrepreneurship Report, Managing Operations and the Supply Chain.

    Epsilon Net College
    Epsilon College, Θεσσαλονίκη

    Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το διδακτικό προσωπικό αποτελεί έναν πρόσθετο παράγοντα επιτυχίας και διαφοροποίησης, καθώς διαθέτει πρόσβαση σε μεγάλες επιχειρήσεις και ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με διευθυντές προσωπικού, οικονομικούς διευθυντές και άλλα στελέχη, χάρη στη συνεργασία που υπάρχει με όλες τις μεγάλες εταιρείες (π.χ. Vodafone, Fourlis, Wind, Eurobank, Σκλαβενίτης κλπ.).

    Προϋπόθεση για να γίνει δεκτός κάποιος στο πρόγραμμα είτε να έχει πρώτο πανεπιστημιακό τίτλο ή σημαντική εργασιακή εμπειρία ως manager, καθώς και πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

    Τα μαθήματα γίνονται μέσω Zoom με Live παρακολούθηση, Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί.

    Επίσης, τα μαθήματα μαγνητοσκοπούνται και μπορεί κάποιος να τα δει μεταγενέστερα από το Epsilon TV. Είναι δε προσαρμοσμένα όλα σε στελέχη με δύσκολο πρόγραμμα.

    Epsilon Net College
    Epsilon College

    Πραγματική επαγγελματική αποκατάσταση

    Όπως προαναφέρθηκε, το κολλέγιο ανήκει στον όμιλο της Epsilon Net, της μεγαλύτερης εταιρείας πληροφορικής στην Ελλάδα, και δημιουργήθηκε ακριβώς για να καλύψει τις ανάγκες των συνεργατών/πελατών που ζητούν προγράμματα εκπαίδευσης για τα στελέχη τους. Γι’ αυτό και εξασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο τη σύνδεση εκπαίδευσης – αγοράς εργασίας.

    Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν την προοπτική της άμεσης επαγγελματικής τους εξέλιξης μέσω του δικτύου πελατών και συνεργατών του Ομίλου της Epsilon Net που αριθμεί 70.000 επιχειρήσεις με την αρωγή του Γραφείου Δικτύωσης και Σταδιοδρομίας «EVRESIS».

    Το Γραφείο Δικτύωσης και Σταδιοδρομίας «EVRESIS» έχει εξελιχθεί σε πραγματικό φυτώριο ταλέντων, εξασφαλίζοντας θέσεις πρακτικής σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας υπηρεσία recruitment για το δίκτυο της Epsilon Net, διοργανώνοντας ημέρες καριέρας και παρέχοντας υπηρεσίες όπως η συμβουλευτική καριέρας, η σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής, αλλά και Personal Development Counseling. Το γραφείο ενημερώνεται καθημερινά για δεκάδες θέσεις εργασίας, τις οποίες συνδέει με τους εκπαιδευόμενους, εξασφαλίζοντας έτσι πραγματική επαγγελματική αποκατάσταση. Μάλιστα, οι θέσεις είναι τόσο πολλές που τα υφιστάμενα βιογραφικά δεν φτάνουν να τις καλύψουν!

    Epsilon Net College
    Epsilon College

    Προγράμματα

    MSc Accounting and Finance

    MA Human Resource Management

    MBA

    MSc Logistics and Supply Chain

    MSc Computing  (Computer Network Engineering)

    MSc Computing (Internet Technology & Security)

    MA International Hotel Management

    Ο νέος κύκλος σπουδών για τα master προγράμματα ξεκινάει τέλος Οκτωβρίου.

    Epsilon Net College
    Epsilon Net