• Business

    Επιβεβαιώνει η Folli Follie την παραίτηση του Χαράλαμπου Κύρκου

    Κουτσολιούτσος Folli Follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Στην επιβεβαίωση της είδησης για την παραίτηση του Χαράλαμπου Κύρκου, την οποία πρώτο αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης το mononews.gr, προχώρησε με ανακοίνωσή της η Folli-Follie.

    Η FF σημειώνει ότι θα επιδιώξει την άμεση αντικατάσταση του κ. Κύρκου και θα επανέλθει άμεσα με νεότερη ανακοίνωσή της προς το επενδυτικό κοινό αναφορικά με την εν λόγω αντικατάσταση και την ανασυγκρότηση τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Folli Follie:

    «Η εταιρεία με την επωνυμία «Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο “FF Group” (εφεξής η «Εταιρεία»), ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι εχθές, 4 Ιουνίου 2019, ο κ. Χαράλαμπος Κύρκος, υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και από Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας.

    Η Εταιρεία θα επιδιώξει την άμεση αντικατάσταση του κ. Κύρκου και θα επανέλθει άμεσα με νεότερη ανακοίνωσή της προς το επενδυτικό κοινό αναφορικά με την εν λόγω αντικατάσταση και την ανασυγκρότηση τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας».



    ΣΧΟΛΙΑ