ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 1045η/22.1.2025 συνεδρίασή του αποφάσισε:
-Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρείας «MASDAR HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» προς τους μετόχους της «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3461/2006.
-Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση της εταιρείας «LEONIDSPORT B.V.» προς τους μετόχους της «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3461/2006.
-Την έγκριση του αιτήματος της εταιρείας «HELLENIC QUALITY FOODS» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρείας «ΒΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.
Διαβάστε επίσης
ΕΚΤ: Συγκρατημένη αισιοδοξία εν αναμονή των κινήσεων Τραμπ – Τι λένε οι αξιωματούχοι
Στις 12 Μαΐου το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας
Όμιλος Σαρακάκη: Επίσημος αντιπρόσωπος της Manitou στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cartier – Fifth Avenue: Πολυτέλεια, διακριτικότητα και υψηλή πελατεία στη Νέα Υόρκη
- Χρηματιστήριο: Την ερχόμενη Δευτέρα οι 2.200 μονάδες αν… – Το play σε Aegean, Metlen, Τιτάν, ΒΙΟ, ΕΛΠΕ, Αττικής
- Μαρίνα Αλίμου – Ελλάκτωρ: Σήμα εκκίνησης από τον Δήμο Αλίμου για τη μεγάλη ανάπλαση
- Σπέτσες: Η χωματερή της ντροπής και το δελτίο τύπου… φύλλο συκής της δημάρχου Ευγενίας Φραγγιά
